Skriv og modtag beskeder i netbanken - sikkert og nemt

I netbanken er der mulighed for, at du kan skrive direkte til os på en nem og sikker måde. Det er lige så nemt som at skrive en e-mail, men sikkerheden er bedre end ved almindelig e-mail.
 

Fuldt beskyttet kommunikationskanal

Når du skriver via netbanken, bruger du en fuldt beskyttet kommunikationskanal, hvor du kan være helt sikker på, at der ikke er andre, der kigger med. Du kan derfor trygt sende fortrolige dokumenter via netbanken. Af samme grund opfordrer vi til, at du altid skriver til os via netbanken.
 

Hvor finder jeg den funktion?

Gå ind under menupunktet Kommunikation i netbanken. Her finder du et punkt, der hedder Beskeder, hvor du kan skrive og læse beskeder.
 
  1. Her kan du se en kort vejledning til funktionen
 
Få automatisk besked, når der er ny post i netbanken
Du har mulighed for at få en sms eller e-mail, når der er ny post til dig i netbanken. Tilmeld dig i netbanken under Aftaler/Beskedservice (se under Mobil).

Husk at tilmelde dig både ”Beskeder fra banken” og ”Breve fra banken”
Hvis du ikke allerede er tilmeldt Beskedservice, skal du først tilmeldes. Det gør du samme sted i netbanken. Når du først er tilmeldt Beskedservice, har du mulighed for at tilmelde dig flere forskellige typer beskeder. Hvis du ønsker at få besked, når der er en ny besked fra din rådgiver, skal du vælge ”Beskeder fra banken”. Hvis du ønsker at få besked, når der er brev fra banken, eksempelvis kontoudskrifter, skal du vælge ”Breve fra banken”. Det koster ikke noget at få en sms eller e-mail, når der er ny post. Ved andre beskedtyper, eksempelvis ”Saldo”, er der gebyr.