Brug dit Dankort fra BankNordik i butikker og hæveautomater i Danmark.

Dankort

Dankort er et meget praktisk kort at have, når du er i Danmark, Grønland eller på Færøerne. Kortet er nemt at bruge, du skal blot bruge den pinkode, som du fik sammen med kortet eller skrive under.

 

Kortet kan bruges som betalingskort i de fleste danske butikker, på restauranter, hoteller samt internetforretninger. Med et dankort på hånden kan du også hæve penge i banken og i pengeautomater.

 

Brug af Dankort

Det koster ikke noget at have kortet, men der kan være gebyrer forbundet med at bruge dankortet pengeautomater. Se prisbogen her.

 

Kontaktløs betaling

Med et Visa/Dankort udstedt efter 1. september 2015 har du også mulighed for at betale kontaktløst. Ved køb under 350 kr. kan du nøjes med at holde kortet hen til kortterminalen – og så er betalingen godkendt. Læs mere om kontaktløs betaling.

 

Behov for kort i udlandet

Du kan ikke bruge Dankortet i udlandet. Hvis du rejser meget og har behov for at hæve penge i udlandet, kan et Visa/Dankort eller et Mastercard derfor være løsningen. Hos BankNordik har du mulighed for at få begge korttyper.

 

Ansøg om Dankort

Du kan ansøge om at få et Dankort ved at udfylde ansøgningsskemaet i højre kolonne og aflevere det eller sende det pr. e-mail til banken.

Kontakt os
Filialer
Send e-mail
Spær dit kort
Ansøgningsskema
Indsigelse ved fjernkøb
Det kan være muligt at få tilbageført en betaling, der er gennemført med kort.
 
  1. Betalinger med Dankort
  2. Betalinger med Visa-delen af Visa/Dankort
  3. Betalinger med Mastercard
Pinkode-husker
Hvis du har svært ved at huske din pinkode, kan en pinkode-husker være en god hjælp.
 
  1. Hent pinkodehusker