Mastercard Debit Platinum

Et Mastercard Debit Platinum er til dig, der vil have det bedste debetkort. Med rejseforsikring, forlænget produktforsikring og rabatter.
Bestil Mastercard
Udfyld nedenstående ansøgningsskema og aflever det i banken. Vi behandler din ansøgning hurtigst muligt. Kortet oprettes efter normal kreditvurdering.
 
  1. Ansøg om Mastercard kreditkort
  1. Ansøg om Mastercard debetkort
  2. Ansøg om Mastercard familiekort

Saldokontrol

Kortet har saldokontrol og er til dig, der ønsker at have helt styr på dit forbrug.

 

Et internationalt kort

Mastercard Debit Platinum er et sikkert valg både i Danmark og i udlandet. Kortet kan bruges over 29 mio. steder i hele verden - alene i Danmark kan du bruge kortet i tusindvis af supermarkeder, restauranter og butikker.

 

Rejse- og produktforsikring

Til kortet er der tilknyttet en attraktiv rejseforsikring og en forlænget produktforsikring. Rejseforsikringen dækker bl.a. hjemtransport, erstatningsdøgn, rejseulykke, mistet bagage og meget mere. Har du behov for en udvidelse af den eksisterende forsikringsdækning, er der også mulighed for at tilkøbe dette. 

 

Med et Mastercard Debit Platinum er du ekstra forsikret ved køb af udvalgt forbrugerelektronik og hårde hvidevarer. Reklamationsretten forlænges nemlig med op til tre år, når varen er købt med dit Mastercard Debit Platinum.

  1. Se forsikringsbetingelser Mastercard Debit Platinum her

   

Priority Pass

BankNordik tilbyder Platinum-kortholdere et Priority Pass, så du kan slappe af i lufthavnen i Priority Pass Loungen, når du rejser. Priority Pass giver adgang til 700 lounger i 400 byer verden over - du finder en oversigt på www.prioritypass.com. Prisen pr. besøg varierer fra lufthavn til lufthavn. 

 

Hvis du ønsker at blive medlem af Priority Pass, kan du udfylde nedenstående ansøgningsskema og sende det til os.

 

  1. Ansøgningsskema om Priority Pass
  2. Læs medlemsbetingelserne for Priority Pass her