Investeringsforeninger

Vil du have eksperter til at håndtere dine investeringer? Og vil du begrænse risikoen for tab ved at sprede din investering over flere værdipapirer? Så er det en fordel for dig at investere gennem investeringsforeninger frem for at investere på egen hånd.
 

Investér i en verden af muligheder

BankNordik har blandt andre en samarbejdsaftale med investeringsforeningerne BankInvest og Sparinvest om formidling af produkter og serviceydelser. BankInvest og Sparinvest udbyder begge af en lang række investeringsforeninger med hvert sit fokus. Det betyder, at du via BankInvest og Sparinvest får adgang til at investere i mange forskellige, spændende områder.
 

Mange muligheder med investeringsforeninger

Nogle investeringsforeninger egner sig bedst til almindelig opsparing og pensionsopsparing. Andre investeringsforeninger investerer i brancher og papirer, som erfaringsmæssigt indeholder store gevinstmuligheder - og tilsvarende risiko. Og så er der de investeringsforeninger, der egner sig bedst til kortsigtede investeringer med meget lav risiko for kursudsving undervejs.
 

Etisk investering

Enkelte investeringsforeninger tilbyder etiske investeringer. Blandt andet kan du investere i BankInvest Basis Globale Aktier Etik (SRI), der investerer i børsnoterede virksomheder i hele verden, som samtidig overholder FN's retningslinjer for social ansvarlighed. Afdelingen kombinerer således en stabil aktieinvestering med en socialt ansvarlig profil.
 
BankInvest Basis Globale Aktier Etik (SRI) er målrettet investering af frie midler.
 
  1. Læs mere om BankInvest Basis Globale Aktier Etik her
 
Gode grunde til at investere gennem investeringsforeninger
  • begrænset risiko gennem spredning af investeringerne
  • eksperter plejer din investering
  • stordrift giver lave omkostninger for dig
  • mulighed for at investere i udenlandske værdipapirer
  • mulighed for at investere i attraktive brancher
  • mulighed for skattemæssig optimering efter dine forhold
 
  1. Læs mere på bankinvest.dk
  2. Læs mere på sparinvest.dk

 

BankNordik modtager provision i forbindelse med formidling af salget af det ovenfor beskrevne produkt. For en samlet oversigt over de samarbejdspartnere, som BankNordik modtager provision fra, henvises til BankNordiks prisbog samt til oversigt over provisioner for investeringsområdet.

Kontakt os
Markets står til rådighed frem til kl. 17.00 dansk tid på alle hverdage.
 
Ring 32 66 63 20
eller skriv på
 
Markedskommentar
Få bankens vurdering af udviklingen på de finansielle markeder.
 
  1. Læs markedskommentar