Få mere at vide om KundeKroner

Hvad er KundeKroner?

 

KundeKroner er en rabat, som du får, når du har et privat realkreditlån i Totalkredit. Rabatten bliver automatisk trukket fra din bidragsbetaling hvert kvartal.

 

Så mange KundeKroner får du

 

Dine KundeKroner afhænger af restgælden på dit realkreditlån. Du får 0,15 % årligt af din restgæld i rabat frem til 31. december 2019. Har du fx et lån på en million kr., får du 375 kr. pr. kvartal i rabat.

 

Netop fordi KundeKroner gives som en rabat i bidragsbetalingen, bliver de ikke beskattet som personlig indkomst. Dit skattefradrag for rente- og bidragsbetaling reduceres med rabatten.

 

Derfor får du KundeKroner

 

Du får KundeKroner, når du har et realkreditlån i Totalkredit gennem dit pengeinstitut. Totalkredit er som noget helt særligt primært ejet af en forening af kunder, Forenet Kredit. Det er en fordel for dig som kunde, fordi foreningen ønsker, at det overskud, de får fra bl.a. Totalkredit, skal komme kunderne til gode. Derfor har foreningen mulighed for at give et årligt tilskud til Totalkredit, som Totalkredit kan give videre til dig og alle de andre kunder i form af KundeKroner.

 

Totalkredit er det eneste realkreditselskab, som giver penge tilbage til kunderne. Og det er målet, at der også fremover vil komme flere KundeKroner til dig hvert år.

 

Du får KundeKroner helt frem til 2019

 

Både i 2016 og i første halvdel af 2017 er det gået godt for Totalkredit. Derfor har Totalkredit allerede nu lagt sig fast på, hvor mange KundeKroner du får frem til og med december 2019. Hvor mange KundeKroner, du får efterfølgende, afhænger af, hvor meget tilskud Totalkredit modtager fra Forenet Kredit. Tilskuddet afgøres bl.a. af, hvor godt det går i Totalkredit.

Private_Banking_Video_Element 28