MasterCard Platinum er et eksklusivt kort med høj kredit, rejseforsikring, produktforsikring og mulighed for Priority Pass.

Mastercard Platinum

Mastercard Platinum er et af Danmarks mest eksklusive kort. Med en kredit på 100.000 kr., op til 42 dages rentefri kredit, mulighed for 1 familiekort til samlever/ægtefælle eller hjemmeboende børn over 18 år, samt en tilknyttet gratis rejseforsikring, opnår du den højeste fleksibilitet i din hverdag med Mastercard Platinum.

 
Mastercard Platinum kan bruges over 29 mio. steder i hele verden. Alene i Danmark kan kortet bruges i tusindvis af supermarkeder, butikker og på nettet.

Bestil Mastercard
Udfyld nedenstående ansøgningsskema og aflever det i banken. Vi behandler din ansøgning hurtigst muligt. Kortet oprettes efter normal kreditvurdering.
 
  1. Ansøg om Mastercard kreditkort
  1. Ansøg om Mastercard debetkort
  2. Ansøg om Mastercard familiekort

Tryghed på rejsen med en god rejseforsikring

Mastercard Platinum har de bedste forsikringer i BankNordiks kortkoncept og dækker både dig og din familie. Du får bl.a. dækket rejseulykke, hjemtransport, erstatningsdøgn m.m. Rejsen behøver ikke være betalt med kortet.

 

Udvidet produktforsikring

Kunder med Mastercard Platinum er ekstra forsikret ved køb af hårde hvidevarer og udvalgt forbrugerelektronik. Den udvidede forsikring forlænger reklamationsretten på de købte produkter med op til tre år. Varen skal være betalt med kortet. 

  1. Se forsikringsbetingelser for Mastercard Platinum her

  

Priority Pass

BankNordik tilbyder Platinum-kortholdere et Priority Pass, der giver adgang til 700 lounger i 400 byer verden over. Du finder en oversigt over alle Priority Pass-lounger på www.prioritypass.com. Adgangen er uafhængig af flyselskab og klasse, og det er muligt at invitere gæster med i loungen. Prisen pr. besøg kan ses i prisbogen.  

 

Hvis du ønsker at blive medlem af Priority Pass, kan du udfylde nedenstående ansøgningsskema og sende det til os.

 

  1. Ansøgningsskema om Priority Pass
  2. Læs medlemsbetingelserne for Priority Pass her

 

Familiekort

Til et Mastercard kredit i BankNordik kan du få familiekort til din ægtefælle/samlever og dine hjemmeboende børn over 18 år. Der er ingen forsikringer eller tillægsydelser på familiekort. Forsikringer dækker kun på hovedkortet.

 

Anmeld skade

Hvis du har brug for at anmelde en skade, kan du finde skadeblanketter her.