Med netbank fra BankNordik kan du gå i banken, når det passer dig.

Sikkerhed i netbanken

Sikkerhed er en vigtig prioritet for BankNordik i forbindelse med netbank. Al information sendes krypteret, og alle transaktioner kræver en elektronisk underskrift samt NemID. Vi tilpasser løbende vores netbank for at forhindre indbrud, og vi imødekommer naturligvis kravene fra Finanstilsynet.
 

Indbrud i Netbank

Det er heldigvis kun en forsvindende lille del af alle netbankbrugere, der rammes af netbankindbrud. Det er imidlertid på dette punkt bedre at forebygge end at helbrede, og i BankNordik følger vi udviklingen nøje.
 

NemID er en del af din sikkerhed

NemID er den fælles sikkerhedsløsning for alle banker og hele den offentlige sektor. Dit NemID-bruger-id, dit nøglekort og din adgangskode er din sikkerhed både i netbanken og på offentlige hjemmesider. Det er derfor meget vigtigt, at du passer godt på din adgangskode og vælger en kode, som du kan huske, men som ikke kan gættes af andre personer. Du kan bestille ny adgangskode til NemID her.
 

Sådan er du sikker på nettet

Som bruger af Netbank kan du selv forbedre sikkerheden og reducere risici i relation til vira betydeligt ved at følge disse retningslinjer:
 
  • Brug et antivirusprogram, der opdateres automatisk og altid er slået til
  • Installér løbende sikkerhedsopdateringer til din software
  • Anvend en personlig firewall på computeren
  • Åbn eller klik ikke på vedhæftede filer og links i mails, medmindre du har tillid til afsender
  • Tjek dine konti regelmæssigt. Kontakt BankNordik, hvis du oplever uregelmæssigheder
  • Ved mistanke om virus på din PC: Vent med at bruge Netbank, til din PC er bragt i orden
 
www.opdaterdinpc.dk kan du tjekke, om dine PC-programmer er opdaterede.
For Windows XP-brugere

Den 8. april 2014 udsendte Microsoft den sidste sikkerhedsopdatering til Windows XP. Det indebærer, at Microsoft ikke længere lukker sikkerhedshuller og sårbarheder i Windows XP. PC-brugere med Windows XP løber dermed en stadig større risiko for, at deres PC bliver inficeret. Det betyder, at der vil være en stadig større risiko for indbrud i netbanken fra inficerede Windows XP-PC'er.

  

Vi anbefaler at opdatere til den nyeste Java-version, da den lukker nogle identificerede sikkerhedshuller. Af sikkerhedsmæssige årsager er den generelle anbefaling, at Windows XP-brugere skal skifte til et nyere styresystem.  

 

Få mere hjælp og information hos NemID.

 

Her kan du se, hvilket Windows-styresystem du benytter på din PC.