Erhvervsrådgiver til Nuuk

Ønsker du en alsidig hverdag med indflydelse og ansvar? Vil du udfordres og udvikles? Brænder du for at yde kunder en solid og proaktiv rådgivning? Få dine ambitioner opfyldt hos os!

I BankNordik har vi fornylig gennemført en succesfuld vækststrategi og søger nu en erhvervsrådgiver til filialen i Nuuk. Filialen består af en privatafdeling med 13 ansatte og en erhvervsafdeling med 6 ansatte, hvor du vil blive en del af et engageret og dynamisk team, hvis formål er at yde vores erhvervskunder den bedst tænkelige rådgivning – hver dag.

Du får

Et spændende og udfordrende job, hvor arbejds-miljøet bygger på vores værdigrundlag: kompetence, engagement og proaktivitet.

Du får desuden mulighed for at udvikle dine kompetencer i et dynamisk arbejdsmiljø i en stærk nordisk koncern.

Du får ansvar for egen kundeportefølje bestående af en bred vifte af små og mellemstore virksomheder med fokus på udvikling og vedligeholdelse af kundeforholdet. Du får tæt daglig kundekontakt, herunder afholdelse af møder med bestående og potentielle kunder; der vil især være fokus på tiltrækning af nye kunder i et attraktivt marked i stor udvikling.

Vi dækker eventuelle rejseudgifter og bohave-flytning efter gældende regler i forbindelse med tiltrædelsen. Efter et års ansættelse tilbydes du, som en del af lønpakken, frirejser for dig og din ægtefælle samt børn under 18 år. En ansættelses-periode på minimum to år tilstræbes.

Om dig

Du har en faglig uddannelse fra den finansielle sektor eller anden relevant uddannelse. Du lægger vægt på godt kredithåndværk og er opsøgende i relation til nye potentielle kunder. Erfaring fra f.eks. revision vil også være en mulighed. Det vigtige er, at du har erfaring i at arbejde med erhvervskunder.

Som person er du serviceminded og udadvendt og kan yde kunderne en kompetent og proaktiv rådgivning. Du er imødekommende i mødet med kunder og kollegaer, og du bidrager til et engageret og positivt arbejdsmiljø. Du arbejder selvstændigt og er samtidig en god holdspiller og rollemodel for dine kollegaer.

Det forventes, at du behersker dansk flydende i skrift og tale. Kendskab til det grønlandske sprog og erfaring fra Grønland generelt vil naturligvis være en fordel men ikke et krav.

Ansøgning

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Managing Partner Mette Landau fra Landau Global Search & Selection på mobil: + 45 2190 2188 eller på me@mettelandau.com. Frem til 30. juli skal henvendelse dog ske til Erhvervsdirektør Thomas "Tyt" Mogensen på mobil 52 38 58 / 34 79 38 eller på tyt@banknordik.gl.

Landau Global Search & Selection varetager rekrutteringsprocessen, og al henvendelse bedes rettet hertil. Ansøgninger vil blive læst løbende, og vi forbeholder os muligheden for at indkalde kandidater inden ansøgningsfristens udløb.

Du søger stillingen ved at bruge dette link. Ansøgningsfristen er den 20. august.

Læs også

BankNordik Tórshavn

Om banken

BankNordik er en stærk nordisk finansiel koncern med aktiviteter i Grønland, Danmark og på Færøerne. Der er i alt ca. 430 medarbejdere på tværs af landene. Vi er i øjeblikket inde i en spændende udvikling, som du nu har muligheden for at blive en del af. 

Regndråber laver ringe i vandet

Vores mission

”Vi gør det nemt for dig at træffe det rigtige valg” er den mission, vi møder vores kunder med. Det er essentielt for os, at vores rådgivning tilfører kunderne værdi, så kunden føler sig bedre klædt på efter et møde med os. Vi har samtidig et ansvar i at sikre, at kunden altid har fuld forståelse for sin økonomi og vores rådgivning – dette afspejles i vores slogan “Rådgivning, som alle kan forstå”.