Finansmedarbejder til Nuuk

Er du på jagt efter nye udfordringer? Og vil du være med til at sikre vores fortsatte vækst på privatkundeområdet? Så er det måske dig, vi leder efter til stillingen som finansmedarbejder i vores filial i Nuuk.

Hos os bliver du en del af en flad organisation og et proaktivt team bestående af ca. 20 kompetente og engagerede kollegaer. Vi yder alle en aktiv indsats – også socialt – og hos os er godt humør en naturlig del af hverdagen.

Om jobbet

I jobbet som finansmedarbejder får du en spændende hverdag med indflydelse og ansvar. Du bliver en del af vores kundeserviceteam, hvor vi arbejder tæt sammen med filialens rådgivere.

Der er tale om et alsidigt job med stort ansvar, hvor du får rig mulighed for at omsætte dine gode ideer til virkelighed. Desuden får du gode muligheder for løbende kompetenceudvikling.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være at:

  • tage imod og vejlede kunder i telefon og ved skranken
  • håndtere kundehenvendelser, herunder låneansøgninger
  • behandle stempel- og registreringssager samt sikkerhedsdokumenter
  • deltage i afdelingens øvrige opgaver

Om dig

Vi leder efter dig, der:

  • har en bankfaglig baggrund og erfaring fra et lignende job
  • er struktureret, detaljeorienteret og kvalitetsbevidst
  • trives med administrative opgaver såvel som med kundekontakt
  • er imødekommende og bidrager til et positivt arbejdsmiljø
  • har flair for god kundeservice

Ansøgning

Lyder dette som noget for dig? Vi holder løbende samtaler og ser frem til at modtage din ansøgning.

Søg stillingen her

Vil du gerne have mere at vide om jobbet, er du velkommen til at kontakte Sara Trolle Nedergaard, teamleder, på stn@banknordik.gl eller tlf. +299 34 79 37.

Læs også

BankNordik Tórshavn

Om banken

BankNordik er en stærk nordisk finansiel koncern med aktiviteter i Grønland, Danmark og på Færøerne. Der er i alt ca. 430 medarbejdere på tværs af landene. Vi er i øjeblikket inde i en spændende udvikling, som du nu har muligheden for at blive en del af. 

Regndråber laver ringe i vandet

Vores mission

”Vi gør det nemt for dig at træffe det rigtige valg” er den mission, vi møder vores kunder med. Det er essentielt for os, at vores rådgivning tilfører kunderne værdi, så kunden føler sig bedre klædt på efter et møde med os. Vi har samtidig et ansvar i at sikre, at kunden altid har fuld forståelse for sin økonomi og vores rådgivning – dette afspejles i vores slogan “Rådgivning, som alle kan forstå”.