Familien bruger en andelsboligkredit til at få nyt køkken

Andelsboligkredit

En andelsboligkredit er til dig, der har en andelsbolig eller ønsker at købe en. Du får en attraktiv rente, og du bestemmer selv, hvad kreditten bruges til.
 

Fordele ved en andelsboligkredit 

Vælger du andelsboligkredit, får du den fleksibilitet, at kontoen kan bruges som lønkonto med mulighed for at tilknytte Visa/Dankort og/eller hævekort. Du kan frit hæve på kontoen op til det aftalte maksimum og indbetale, når det passer dig. Derudover betaler du kun renter af det beløb, du har brug for at låne.
 

Fakta om andelsboligkredit

Du kan låne op til 80 % af andelsboligens værdi. Du kan få en løbetid på op til 30 år, og der er mulighed for afdragsfrihed i op til 10 år.  Se rentesatser på andelsboligkredit i prisbogen. 
 

Billigere andelsboligkredit med Nordik360

Som Nordik360-kunde kan du få lavere rente på din andelsboligkredit. Nordik360 er vores fordelsprogram, som giver dig konkrete fordele og økonomiske besparelser, når du samler dine bankforretninger hos os.  
 
Overvejelser ved køb af andelsbolig
Finansieringen af din andelsbolig er naturligvis vigtig, men andre ting bør også tages med i overvejelserne: Hvad bliver dine samlede boligomkostninger om måneden, og er der tale om et godt køb? Det er desuden vigtigt at se på ejendommens stand og foreningens økonomi.
 
Book et møde med en rådgiver
Du er naturligvis meget velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at høre mere om muligheden for at oprette en andelsboligkredit.
Kontakt os og hør mere om hvad vi kan gøre for dig
  • Ring på 347 900 eller