Billån i BankNordik

Det er en relativt stor investering at købe ny bil, og der er mange udgifter forbundet med at eje en bil. Såvel typen af finansiering som den daglige drift af bilen vil påvirke din økonomi i flere år, og det er derfor vigtigt, at du vælger såvel den rigtige bil som det rigtige billån.
Book møde om billån
     
  • Ring på 347 900
 
 

 

Du kan altid få et uforpligtende møde, hvor vi sammen ser på dine muligheder.

Tag et møde med BankNordik om billån, inden du handler. På baggrund af din økonomi finder vi sammen ud af, hvor meget du kan låne, og hvordan du betaler tilbage.
 

Billån eller tillægslån?

Hvis du har friværdi i din bolig, har du mulighed for at optage et tillægslån. Tillægslånet kan være billigere end et billån, og du bestemmer selv, hvad du bruger det til, f.eks. køb af bil.
 

Større sikkerhed giver lavere rente på dit billån

Du behøver ikke at have sparet op til udbetalingen, men jo større sikkerhed du kan stille for lånet, jo lavere rente betaler du. Husk dog at det ikke er nok at se på renten, når du skal låne penge. Renter kan trækkes fra i skat, og derfor er det ikke nødvendigvis lånet med den laveste rente, der er det billigste. I stedet bør du vurdere lånetilbuddet på baggrund af de årlige omkostninger i procent, ÅOP.
  

Miljøbillån 

Hvis du køber en miljøvenlig bil, der kører længere på literen, har du mulighed for at få et lavtforrentet billån i BankNordik. Er bilen energimærket A eller bedre, tilbyder vi dig fordelagtige vilkår, med en løbetid til bilen er 7 år. Banken har fuld pant i bilen, og det er et krav, at bilen er kaskoforsikret. 
 
  1. Se rentesatser og ÅOP på billån i prisbogen
 

Billigere billån med Nordik360

Husk! Er du Nordik360-kunde, får du yderligere fordele som f.eks. endnu lavere renter og gebyrer.
 
Kontakt os og hør mere om hvad vi kan gøre for dig
  • Ring på 347 900 eller