Skal du købe hus, rækkehus eller lejelighed – med et boliglån fra BankNordik, er du godt stillet

Få overblik over din bolighandel

For de fleste mennesker er bolighandel en stor og vigtig beslutning, og mange ting skal overvejes og organiseres, før bolighandelen kan gøres til virkelighed. Hvilken boligtype er den rigtige for dig? Drømmer du eksempelvis om bondehusidyl eller minimalistisk nybyggeri? Hvad skal der være råd til, når du er blevet boligejer? Måske har du en hobby, der både skal være tid, plads og råd til. Og endelig skal du selvfølgelig overveje hvilken finansiering, der er den rigtige for dig.
 

Rådgivning om bolighandel

I BankNordik kender vi mulighederne og kan rådgive og hjælpe dig med at finde ud af, hvad du har brug for i forbindelse med din bolighandel. Derfor anbefaler vi, at du så tidligt som muligt i processen får vejledning af en af vores rådgivere. Rådgivningen er naturligvis gratis og uforpligtende, og den første gevinst er, at du får overblik over dine muligheder.
 

Finansieringsmuligheder til din bolighandel

  • Boliglån optages med sikkerhed i din bolig. Mulighed for tilbagebetalingsperiode på op til 30 år.
  • Boligkredit er en kassekredit, som etableres med sikkerhed i din bolig, hvilket gør den billigere end en almindelig kassekredit.
  • Realkreditlån optages med pant i fast ejendom og er finansieret ved udstedelse af obligationer. I BankNordik kan du optage et realkreditlån hos DLR.
  • Andelsboliglån kan optages mod sikkerhed i et ejerpantebrev i andelsboligen. Mulighed for at låne op til 80 % af andelsboligens værdi.
  • Andelsboligkredit er en fleksibel kredit. Du får en attraktiv rente og bestemmer selv, hvad du vil bruge kreditten til.
Kontakt os og hør mere om hvad vi kan gøre for dig
  • Ring på 347 900 eller