Kapitalforvaltning

BankNordik tilbyder at passe dit depot, så du selv slipper for at skulle tage stilling til, hvilke papirer der er fornuftige at investere i, samt hvornår det er tid til at ændre i depotet.
 
Hos BankNordik har du forskellige muligheder inden for kapitalforvaltning, som tager udgangspunkt i dine ønsker og behov. Sammen fastlægger vi din investeringsprofil, så investeringerne passer til dig og dine forventninger til afkast, risiko og tidshorisont.
 

Individuel kapitalforvaltning

Med en individuel kapitalforvaltningsaftale hos BankNordik får du en skræddersyet, individuel investeringsløsning. Læs mere om individuel kapitalforvaltning her.
 

Personlig Pensionspleje

Du får en attraktiv kapitalforvaltning af din pensionsopsparing med Personlig PensionsPleje. Du opnår fordelen ved at have dit eget personlige depot, samtidig med at bankens eksperter plejer værdipapirerne. Læs mere om Personlig Pensionspleje her.
 

Personlig Formuepleje

Personlig FormuePleje er en attraktiv og aktiv pleje af din opsparing. Du får dit eget personlige depot, som sikrer dig overblikket over dine investeringer. Læs mere om Personlig FormuePleje her.
 
BankNordik KontoInvest
Med BankNordik KontoInvest bliver du del af en puljeordning med din pensionsopsparing, hvor du går sammen med andre om at investere i obligationer og aktier. Læs mere om BankNordik Kontoinvest her.
 
Kontakt os
Markets står til rådighed frem til kl. 17.00 dansk tid på alle hverdage.
 
Ring 32 66 63 20
eller skriv på
 
Markedskommentar
Få bankens vurdering af udviklingen på de finansielle markeder.
 
  1. Læs markedskommentar