Med netbank fra BankNordik kan du gå i banken, når det passer dig.

Adgang til din Netbank med NemID

NemID er mere end en sikkerhedsløsning til Netbanken, den er nemlig samtidig en digital signatur - din personlige underskrift på nettet. Med NemID kan du logge på f.eks. skat.dk eller borger.dk på samme måde, som når du logger på hos BankNordik. Så behøver du kun at huske ét bruger-id og én adgangskode, uanset om du skal i netbanken, på kommunens hjemmeside eller på en af de andre hjemmesider, som NemID giver adgang til.
 

Sådan får du NemID

Hvis du ikke har NemID i forvejen, vil du automatisk få det, når du bestiller Netbank hos BankNordik. Du vil få tilsendt et brev med et nøglekort, et NemID-nummer og en midlertidige adgangskode. Dette bliver sendt til dig fra DanID A/S, som er et selskab i PBS-koncernen. Det er DanID, der står for udviklingen og driften af NemID.
 

NemID er nemt og sikkert

Du kan bruge NemID på alle computere. Du skal blot huske dit bruger-id, din adgangskode og dit nøglekort. Sikkerheden omkring NemID er baseret på flere koder - din egen adgangskode og en kode fra dit nøglekort - og derfor får du en løsning med en meget høj grad af sikkerhed.
 
Når alle nøglerne på dit nøglekort er brugt, får du tilsendt et nyt nøglekort.
 
Som supplement til dit nøglekort har du mulighed for at bestille en elektronisk nøgleviser, som viser koden ved tryk på en knap. Læs mere om den elektroniske nøgleviser her.