Visa/Dankort er et internationalt betalingskort, der kan bruges over 24 mio. steder i verden.

Visa/Dankort

Med Visa/Dankort får du et internationalt betalingskort. I Danmark kan du bruge kortet i stort set alle forretninger, og du kan hæve i alle pengeautomater. Kortet er også godt at have med på rejsen, da det kan anvendes mere end 24 millioner steder i hele verden.

 

Overblik over din økonomi

Når du bruger dit Visa/Dankort trækkes pengene ofte med det samme, og du har derfor altid et godt overblik over indeståendet på din konto.
 

Kontaktløs betaling

Med et Visa/Dankort udstedt efter 1. september 2015 har du også mulighed for at betale kontaktløst. Ved køb under 350 kr. med dankort-delen af kortet og 200 kr. med visa-delen, kan du nøjes med at holde kortet hen til kortterminalen – og så er betalingen godkendt. Læs mere om kontaktløs betaling.
 

Ansøg om Visa/Dankort

Du kan ansøge om at få et Visa/Dankort ved at udfylde ansøgningsskemaet i højre kolonne og aflevere det eller sende det pr. e-mail til banken.

 

Design dit eget Visa/Dankort

Få dit helt eget personlige Visa/Dankort - med et billede, du selv vælger. Vil du eksempelvis have et billede af din familie eller et feriebillede på dit kort, er du kun få klik fra det. Det koster 75 kr. at designe dit eget Visa/Dankort. Dog er det gratis, hvis du er NordikSolo eller Nordik360-kunde.
 
  1. Design dit eget kort her
 
Abonnementsaftaler

Hvis du har tilknyttet et betalingskort til en eller flere abonnementsaftaler (f.eks. iTunes eller BroBizz), og du får et nyt betalingskort i stedet for dette, skal du huske at opdatere dine abonnementsaftaler med det nye kortnummer.

 
Hvorfor står der 'debit' på mit nye Visa/Dankort?

Dit Visa/Dankort har altid været et debitkort, hvilket blot betyder, at beløbet bliver trukket på din konto kort tid efter, at du har benyttet kortet. På et kreditkort bliver der typisk trukket penge på din konto én gang om måneden.

 

Det er et lovkrav, at det skal fremgå på alle betalingskort, om der er tale om et debitkort eller kreditkort - men selve kortets funktion er uændret. 

Kontakt os
Filialer
Send e-mail
Spær dit kort
Pinkode-husker
Hvis du har svært ved at huske din pinkode, kan en pinkode-husker være en god hjælp.
 
  1. Hent pinkodehusker
Indsigelse ved fjernkøb
Det kan være muligt at få tilbageført en betaling, der er gennemført med kort.
 
  1. Betalinger med Dankort
  2. Betalinger med Visa-delen af Visa/Dankort
  3. Betalinger med Mastercard
Nyttige links