Uiloq og Taseraq modtog BankNordik-legater

To gange årligt bliver BankNordik legatet på 25.000 kr. tildelt to studerende som en økonomisk hjælp under studiet, som kan bidrage til at gøre hverdagen lettere.

"Vi er meget glade for at kunne være med til at støtte op omkring unge mennesker, der uddanner sig og som kan være med til at gøre en forskel i vores samfund. Det har stor betydning for vores samfund, at de unge mennesker tager sig en uddannelse og inspirerer andre unge til at gøre det samme. Det gælder både, når de uddanner sig i Grønland og når de tager til udlandet og bringer ny kompetence med hjem til gavn for samfundet", siger René Sørensen, Privatkundedirektør i Nuuk.

I juni 2018 fik Uiloq Schmidt (studerer marketing og økonomi) og Taseraq Filemonsen (studerer landinspektørvidenskab) tildelt legatet. De to mener legatet åbner op for nogle spændende muligheder.

Taseraq ønsker at søge faglig relevante studiejobs og bruge legatet til at betale for et kørekort. Han arbejder desuden med tunge digitale filer i studierne og vil opgradere den nuværende PC til en mere studierelevant PC. Uiloq Schmidt derimod ønsker at tage til USA på et studieophold, få internationale erfaringer og styrket kompetencerne i engelsk.

Fristen for at søge BankNordik-legatet næste gang er 15. september 2018.

Læs mere og søg her.

Vil du høre mere om, hvad vi kan gøre for dig?

Ring til os på

34 79 00

... eller send en besked