BankNordik-legatet uddeles til Susanne og Aviaja

BankNordik-legatet uddeles to gange årligt til to grønlandske studerende. Legatet, der er på 25.000 kr., er en økonomisk hjælp under studiet og kan være med til at gøre hverdagen som studerende lidt lettere.

For nylig blev BankNordik-legatet uddelt til Susanne Andersen og Aviaja Geisler Kristensen, der begge er i gang med en videregående uddannelse.

Susanne skal snart skrive speciale på kandidatuddannelsen i pædagogisk psykologi, hvor hun vil belyse manglen på uddannede pædagoger i Grønland.

Aviaja studerer Udvikling & Internationale Relationer på Aalborg Universitet. Hun specialiserer sig i arktiske studier og er lige nu i praktik hos Grønlands repræsentation i Washington, D.C.

”Med uddelingen af legatet håber vi at kunne være med til at gøre en forskel for den enkelte studerende – og samtidig bidrage til at flere kommer gennem et uddannelsesforløb. Det har stor betydning for samfundet, at vi har en kvalificeret arbejdsstyrke, og det vil vi gerne støtte op om. Vi har denne gang valgt at uddele legatet til fagområder, som er vigtige for Grønland: manglen på pædagoger og det store fokus på de arktiske områder,” forklarer René Sørensen, privatkundedirektør i BankNordik

Fristen for at søge legatet næste gang er den 10. marts 2020. Hvis man tidligere har søgt legatet og fået afslag, er man meget velkommen til at sende en ansøgning igen.

Læs mere på www.banknordik.gl/legat

 

Vil du høre mere om, hvad vi kan gøre for dig?

Ring til os på

34 79 00

... eller send en besked