Sikkerninnguaq Hard Lorentzen modtager BankNordik-legatet

To gange om året uddeles BankNordik-legatet til grønlandske studerende, og denne gang modtager Sikkerninnguaq Hard Lorentzen legatet på de 25.000 kr.

Sikkerninnguaq Hard Lorentzen arbejder som kredsdommer i Sermersooq Kredsret, og nu skal hun læse en bachelor i jura på Syddansk Universitet. Sikkerninnguaq tager uddannelsen på deltid, således at hun stadig kan udføre det vigtige arbejde som kredsdommer.

”Jeg er meget glad for at modtage BankNordik-legatet, da det betyder, at jeg kan komme endnu tættere på min drøm om at blive grønlandsk talende dommerfuldmægtig ved Retten i Grønland,” fortæller Sikkerninnguaq Hard Lorentzen og fortsætter, ”pengene skal jeg bruge på de dyre jurabøger samt eventuelle rejser til Odense i forbindelse med eksamener.”

”BankNordik-legatet er tænkt som et økonomisk bidrag til studerende, der kan være med til at gøre hverdagen lidt lettere for dem. Med legatet er det også vores ønske at hjælpe og opmuntre unge mennesker til at gennemføre en uddannelse, der kan være til gavn for hele samfundet,” udtaler René Sørensen, privatkundedirektør i BankNordik.

Legatet uddeles igen til foråret, og fristen for at søge er den 11. marts 2021.

Vil du høre mere om, hvad vi kan gøre for dig?

Ring til os på

34 79 00

... eller send en besked