Billede af filialen i Nuuk.

Jesper Hansen er ny erhvervsdirektør i BankNordik

Jesper Hansen er udnævnt til erhvervsdirektør for BankNordiks grønlandske forretning. Han skal dermed stå i spidsen for at sikre solid rådgivning og gode kundeoplevelser for bankens erhvervskunder.

Efter at have været konstitueret i rollen siden årsskiftet er Jesper Hansen nu udnævnt til erhvervsdirektør i BankNordik. ”Jeg har haft et rigtig godt samarbejde med Jesper Hansen de seneste par måneder, og med sin solide erfaring og gode indsigt i grønlandsk erhvervsliv er han den helt rigtige person til at sikre, at vores erhvervskunder får gode kundeoplevelser og forståelig helhedsrådgivning i banken,” siger Árni Ellefsen, adm. direktør i BankNordik.

Jesper Hansen begyndte sin karriere i BankNordik som erhvervsrådgiver i maj 2020 og har tidligere været økonomidirektør i Greenland Ruby A/S, adm. direktør i ISS Grønland A/S samt erhvervskundechef i Grønlandsbanken.

”Jeg glæder mig over den nye udfordring og ser frem til at give mit bidrag til at fortsætte BankNordiks positive udvikling på det grønlandske marked. Som bank har vi et indgående kendskab til erhvervslivet, og vi kan tilbyde vores kunder solid rådgivning samt en bred vifte af finansielle ydelser. Vi ser det som vores vigtigste opgave at hjælpe både etablerede og nystartede virksomheder med at realisere deres potentiale for udvikling og vækst,” siger Jesper Hansen, nyudnævnt erhvervsdirektør i BankNordik.

Den 1. februar solgte BankNordik sine danske aktiviteter, og dermed er det grønlandske marked nu blevet en endnu mere betydningsfuld del af koncernens markedsområde. Fremover vil banken fokusere sine kræfter på at skabe gode kundeoplevelser og gøre en positiv forskel i Grønland og på Færøerne.

Flere oplysninger
Árni Ellefsen, adm. direktør, tel. +298 230 348
Jesper Hansen, erhvervsdirektør, tel. +299 526 818

 

Har du brug for hjælp?

Ring til os på

34 79 00

... eller send en besked