Kunder i BankNordik får innovativ investeringsløsning

BankNordik har indgået en partnerskabsaftale med Saxo Bank, som giver BankNordiks kunder adgang til en innovativ og brugervenlig digital investeringsløsning.

Saxo Banks investeringsløsninger er blandt de mest populære på markedet, og med det nye samarbejde bliver det nemmere for BankNordiks kunder at købe og sælge værdipapirer.

”Vi har set en stigende interesse for at lave investeringer, bl.a. på grund af det negative rentemiljø, og derfor er det vigtigt for os at kunne tilbyde vores kunder gode investeringsløsninger. Vi spørger jævnligt vores kunder, hvilke produkter og services vi kan forbedre, og i den forbindelse har vi konstateret et behov for nye digitale investeringsløsninger. Derfor er vi glade for det nye samarbejde med Saxo Bank, som har en brugervenlig og tidssvarende løsning, som vores kunder nu også går glæde af,” siger Turið F. Arge, forretningsdirektør i BankNordik.

Adgang via ny Netbank

Investeringsløsningen bliver tilknyttet BankNordiks nye Netbank, som kommer til at give kunderne direkte adgang til Saxo Banks handelsplatform. Udover muligheden for at købe og sælge værdipapirer vil det også være muligt for kunderne at få inspiration og tilegne sig ny viden om investeringer.

Løsningen klar til sommer

Med den nye investeringsløsning får kunderne som helhed bedre forudsætninger for at træffe beslutninger på et oplyst grundlag, når opsparingen skal placeres i værdipapirer. Samtidig giver partnerskabsaftalen BankNordiks investeringsrådgi-vere adgang til digitale værktøjer, som de kan bruge i kunderådgivningen. BankNordik forventer, at kunderne vil kunne tilgå den nye investeringsløsning fra Netbank i juni måned.

Saxo Bank har over 820.000 kunder rundt omkring i verden, og der er i alt lavet investeringer for mere end 640 mia. kr. på deres investeringsplatforme.