Vi vil gerne have din hjælp til den nye Netbank

Vi er i fuld gang med at udvikle en ny Netbank, der skal gøre det både bedre og nemmere for dig at være kunde hos os. Selvom vi stadig ikke er helt færdige med arbejdet, vil vi gerne løfte sløret for den nye Netbank og give dig mulighed for at prøve den, så du kan give din mening til kende. Du kan derfor allerede nu logge på den nye Netbank og begynde at bruge den til dine daglige pengesager. Sikkerheden er naturligvis i orden, og du logger ind i et sikkert miljø, som du plejer. Du vil opleve, at vi løbende laver tilpasninger over den kommende tid, og vi ville sætte stor pris på at høre fra dig, hvis du støder på ting, der er uhensigtsmæssige, og som vi efter din mening bør ændre.

- Kom i gang med at bruge den nye Netbank her
- Hent den nye app ved at trykke på billedet nedenfor. 

Fortæl os, hvad du synes
Vi vil meget gerne høre din mening om den nye Netbank, så vi kan gøre den endnu bedre. Du er derfor meget velkommen til at skrive til os og sige, hvad du synes.

Spørgsmål og svar
Vi har lavet en side med spørgsmål og svar i forbindelse med den nye Netbank, så du kan komme godt fra start. Hvis du ikke kan finde svar på netop dit spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os.