Et budget ligger på et bord sammen med en kuglepen og en lommeregner

BankNordik revurderer privatkunders priser

I forbindelse med en revurdering af privatkunders priser og gebyrer, har BankNordik valgt at afskaffe flere gebyrer samt at forenkle den samlede prisstruktur. Eksempelvis er Netbanken nu gratis for alle privatkunder, og kontogebyret afskaffes for flere kunder.

”Vi forsøger hele tiden at revurdere vores priser og gebyrer, så vi altid kan tilbyde vores kunder rimelige og konkurrencedygtige priser og produkter. I den henseende har vi valgt at afskaffe flere af vores gebyrer. F.eks. har vi besluttet, at alle privatkunder skal have gratis adgang til Netbanken. Selv om ændringerne er en udgift for banken, vurderer vi, at ændringerne er nødvendige og til fordel for vores privatkunder”, siger Turið F. Arge, adm. direktør.

 

Gratis Netbank for alle privatkunder

Som den første bank i Grønland er Netbanken for alle BankNordiks privatkunder nu gratis. Før ændringen var Netbanken kun gratis for kunder, som var en del af bankens fordelsprogram. Således kan alle nu få og bruge Netbanken helt gratis.

”Vi forsøger løbende at optimere og udvikle vores digitale platforme, så kunden kan få et klart overblik over sin økonomi og selv kan foretage mange af sine bankforretninger. F.eks. er Netbanken blevet en vigtig del af vores kunders dagligdag, og med tiden vil kunden få adgang til flere digitale løsninger. Omkostninger skal ikke være en hindring for at kunden benytter de digitale løsninger, og derfor har vi valgt, at Netbanken skal være gratis for alle privatkunder”, siger Turið F. Arge, adm. direktør.

 

En mere enkel prisstruktur

Fra 1. september bliver fordelsprogrammet afskaffet. Konkret betyder det, at rabatten på henholdsvis 10% og 25%, som kunder i fordelsprogrammet har fået på nogle betalingskort og andre gebyrer, bortfalder. Selv om rabatten bortfalder er priserne konkurrencedygtige.

Årsagen til ændringen er, at banken ønsker en mere enkel prisstruktur, så kunderne lettere kan forholde sig til, hvad hvert enkelt produkt koster. Derudover er forskellen på kunder i og uden for fordelsprogrammet forholdsvis lille i dag, og derfor har banken valgt at afskaffe fordelsprogrammet for at få en mere gennemsigtig prisstruktur, der er ens for alle privatkunder.