Røde huse med en flot udsigt over vand og bjerge i Grønland.

Ejerbolig

En ejerbolig (hus eller ejerlejlighed) er helt din egen – dog har du, som en del af din husleje, månedlige fællesudgifter til ejerforeningen, hvis du køber en ejerlejlighed. Herudover består din husleje typisk af afdrag/ydelser på realkreditlån samt afdrag/ydelser på et eventuelt boliglån.

Realkreditlån til finansiering af din ejerbolig

For langt de fleste er et realkreditlån den billigste og mest fleksible løsning, når man skal købe ejerbolig. En ejerbolig kan finansieres med op til 80 % realkreditlån, som typisk har en væsentlig lavere rente end et boliglån i banken. Du har mulighed for at vælge fastforrentet realkreditlån til finansiering af boligkøbet. Det sikrer din økonomi ved fremtidige rentestigninger.

BankNordik samarbejder med Nykredit og DLR, der har specialiseret sig i realkreditlån til grønlandske boligejere. Samarbejdet betyder, at du kan få kreditforeningslån direkte gennem BankNordik. Du behøver således kun at henvende dig ét sted, når du ønsker lån i din ejerbolig.

Køb og salg af ejerbolig

En ejerbolig handles typisk via en ejendomsmægler. Når du skal sælge din bolig igen, bestemmer du selv salgsprisen. Vi råder dog til, at du rådfører dig med en ejendomsmægler, der kender markedet og prisniveauet i dit område.

Præcise beregninger på lige netop din drømmebolig

Når du har fundet en interessant bolig, som du kunne være interesseret i at købe, sender du salgsopstillingen til din rådgiver i banken. Rådgiveren gennemgår boligen og regner på den helt præcise og optimale finansiering for dig.

Læs også

Udsigt over en grønlandsk bygd med veje beklædte i sne.

Køb af andelsbolig

Et ungt par flytter sammen

Flytte sammen

Barn iklædt snooboardtøj sammen med andre mennesker og en flot pist baggrund.

Livet med børn

To kunder sidder ved siden af hinanden og snakker med en kunderådgiver på den anden side af bordet.

Endnu ikke kunde?

Vil du høre mere om, hvad vi kan gøre for dig?

Ring til os på

34 79 00

... eller send en besked