En families sko står på række

Familiens daglige økonomi

Børn er fantastiske...men de er dyre i drift! Mad på bordet, tøj på kroppen, legetøj til udfordring og underholdning, institutionspladser og fritidsinteresser er blot nogle af de udgifter, der følger med at have børn.

Styr på budgettet ...

Som tommelfingerregel skal en familie med to voksne og to børn minimum have mellem 15.000 og 17.000 kr. til rådighed om måneden, når de faste udgifter er betalt. Det beløb skal dække udgifter til mad, tøj, fornøjelser, fritidsaktiviteter, ferier, gaver m.m. De faster udgifter er f.eks. husleje, el, varme, forsikringer, telefon og institutionsplads.

Med et budgetskema får du overblik over dine indtægter og udgifter. Vi har lavet et budgetskema, som er lige til at udfylde.

... og styr på opsparingen

I takt med at familien vokser, ændres familiens hverdag og behov, og der stilles nye krav til økonomien. Du får måske behov for en større bolig eller en bil med plads til barnevogn. Ligeledes kan der være perioder, hvor familien har en lavere indtægt – f.eks. under barslen.

Det vil derfor altid være en fordel at spare op i god tid inden en familieforøgelse. Hvor meget og hvor længe, der skal spares op, er meget individuelt fra familie til familie.

Prøv vores opsparingsberegner og regn på, hvordan lidt – med tiden – kan blive til meget.

Andre har også læst

En pige har en papkasse på hoved og leger robot.

Kundeprogram

NordikBørn

Giv dit barn en god økonomisk start på livet

Et par står tæt og kigger smilende på hinanden,

Kundeprogram

Nordik

Jo mere du samler, jo flere fordele

To kvinder i Grønlandsk nationaltøj med grøn baggrund.

Pension

Tryghed for dig og din familie – nu og i fremtiden

En sparegris står på et træbord

Opsparing

Din sikkerhed mod uforudsete udgifter

Skal vi se på din økonomi?

Ring til os på

34 79 00

... eller send en besked