Tak for bestillingen

Vi har modtaget din bestilling. Nu mangler du kun at underskrive aftalerne, så er dine konti klar til brug.

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på +299 34 79 00 eller på front@banknordik.gl.

Dette er processen

1. Du får en SMS indenfor 2 arbejdsdage, når dokumenterne er klar at underskrive.
  2. Du underskriver digitalt med MitID på https://www.banknordik.dk/da/lobby/login. Linket bliver også sendt med SMS.
  3. Få minutter efter, at du har underskrevet dokumenterne, kan du logge på Netbanken og se dine nye konti.
  4. Har du bestilt et kort, vil du også finde kortet i Netbanken. Der kan du tilføje kortet til din wallet på telefonen og tage det i brug med det samme. Dit fysiske kort ankommer til din primære adresse indenfor 10-14 dage efter, at aftalen er underskrevet.

Netbank på mobilen

Hvis du ikke allerede har Netbanken på mobilen, vil vi anbefale, at du downloader Netbanken. Du finder Netbanken ved at søge efter ”BankNordik” i App Store og Google Play. I Netbanken kan du også kommunikere trygt og sikkert med os.

Vejledning

For at hjælpe dig med at komme godt i gang, har vi lavet en side med vejledninger til de fleste funktioner i Netbanken. Du finder vejledningen på vores hjemmesiden under ”Hjælp”.