Spørgsmål og svar om Netbank

Opsætning

Hvordan kommer jeg i gang med at bruge den nye Netbank?
Du logger på den nye Netbank her. Alle skal i løbet af de næste måneder skifte fra NemID til MitID. Du får besked, når det bliver din tur. Indtil da skal du fortsat logge på med NemID. Efter at du er skiftet, skal du altid logge på med MitID.
Hvordan ændrer jeg rækkefølgen på mine konti?
Du ændrer rækkefølgen på dine konti ved først at klikke på pilene i højre side over dine konti på startsiden. Herefter bruger du pilene eller musen for at ændre rækkefølgen.
Hvordan skifter jeg mellem brugere?
Du skifter mellem brugere øverst midt for. Ved siden af dit navn er en pil, som du klikker på for at vælge den bruger, du vil se.
Hvor finder jeg mit kundenummer?
Kundenummeret finder du i de kontoudtog, du modtager. Kontoudtog og andre dokumenter finder du ved at vælge ”Aktiviteter” i øverste højre hjørne. Kig under ”Arkiv” for at se kontoudtog og andre dokumenter fra banken. Du finder kundenummeret i kontoudtoget under dit navn øverst i venstre side.

Betalinger og overførsler

Hvordan laver jeg en betaling/overførsel?
Du laver en betaling/overførsel ved at klikke på den blå knap med pilene nederst til højre. Udfyld oplysningerne og tryk ”Godkend” for at godkende betalingen.
Hvordan laver jeg end udenlandsk overførsel / betaling?
Klik på den blå knap nederst i højre hjørne. Vælg ”Udland” i de tre felter i toppen. Udfyld IBAN/Kontonummer og indtast evt. BIC/Swift. Udfyld information til betalingen – inklusivt modtagers navn og adresse. Vælg beløb og valuta og tryk ”godkend” for at godkende betalingen.
Hvordan opretter jeg en BS-aftale?
Vælg ”betalinger” i menuen øverst til venstre. Klik på ”Betalingsaftaler” og derefter på ”+ Opret BS-aftale”
Hvor får jeg et overblik over mine faste overførsler og BS-aftaler?
Du får et overblik over dine faste overførsler og dine BS-aftaler ved at klikke på ”Betalinger” i menuen og derefter ”Betalingsaftaler”. Her får du et overblik over dine BS-aftaler og dine faste overførsler.

Konti

Hvor finder jeg mit IBAN-nummer og BIC-kode?
Skal du bruge dit IBAN-nummer eller BIC-kode i forbindelse med en overførsel, så kan du finde dem under vilkårene for den pågældende konto. Vælg den konto, du vil finde IBAN-nummer eller BIC-kode på, klik på de tre prikker i øverste højre hjørne og se numrene under dine ”kontodetaljer”.
Hvor ser jeg vilkårene for mine konti?
Vælg den konto, du ønsker oplysninger om. Klik på de tre prikker i øverste højre hjørne, og du kan se dine vilkår under “kontodetaljer”.
Hvordan ændrer jeg visning af mine konti i Netbank?
I Netbanken kan du på forsiden vælge, om du vil se dine konti som grafer eller på en liste. Du klikker blot på de tre streger eller de fire bokse i højre hjørne overfor dine konti. Den visning, du vælger, vil være den visning, du vil se næste gang, du logger på og fremover. Du kan altid skifte visningen, hvis du ændrer mening.
Hvordan bestiller jeg NemKonto?

På nuværende tidspunkt er det desværre ikke muligt at bestille og administrere NemKonto i den nye Netbank. Vi arbejder på at få det klart snarest muligt, og opdaterer denne vejledning når det bliver muligt. Indtil videre kan Nemkonto dog bestilles og administreres i den gamle Netbank. Se vejledning nedenfor eller i vedhæftet pdf.

1. Log ind i den gamle Netbank her: www.portalbank.dk/6503/
  2. Vælg ”Aftaler”
  3. Vælg ”Funktion"
  4. Vælg ”Tilmelding eller framelding af funktioner” og derefter ”Tilføj eller fjern aftale”
  5. Vælg ”Nemkonto” og klik ok for at gennemføre.

Kontakt

Kan jeg skrive til min rådgiver i Netbank?
Du kan skrive til og med din rådgiver – og sende dokumenter – på en nem, fortrolig og sikker måde i Netbanken. I menuen til venstre vælger du ”Beskeder” for at skrive til din rådgiver. Vælger du ”privat” øverste i højre hjørne, er det kun din rådgiver, som kan læse din besked.
Hvor får jeg et overblik over mine dokumenter?
Har du brug for at se dokumenter fra os, så kan du let finde disse via ”Aktiviteter” i øverste højre hjørne. Kig under ”Arkiv” for at se alle dine kontoadviseringer, kontoudskrifter og tidligere underskrevne dokumenter. Du kan bruge søgefunktionerne til at få et godt overblik over dine dokumenter.
Hvordan spærrer jeg mit kort?
Har du mistet dit kort, eller har du mistanke om svindel, så kan du nemt og sikkert spærre kortet i Netbanken. Vælg ”mine kort” i menuen til venstre. Klik på ”Vælg” og derefter ”Spær kort” ud for det kort, du gerne vil spærre.

Har du brug for hjælp til din Netbank eller Mobilbank?

Ring til os på

... eller send en besked