Vejledning til Pengeskabet

1. Hent appen, Pengeskabet, på dit barns mobil. Du finder appen i App Store eller i Google Play.

2. Vælg derefter Opret bruger, Fortsæt og så Opret bruger igen.

3. Log på med dit MitID

4. Vælg barnet på skærmen og derefter Fortsæt

5. Tryk på knappen Jeg accepterer og derefter Fortsæt

6. En SMS-kode er nu sendt til dit barns mobil. Skriv denne kode, vælg derefter en PIN-kode (fire tal) og gentag den valgte PIN-kode. Afslut med Gem.

7. Du er nu logget ind på Pengeskabet. Vælg pengeskabsikonet for at se dine posteringer.

Bemærk, at hvis du har flere børn, som har Pengeskabet, skal du logge på for hvert barn.

Læs vejledning på grønlandsk her.

Læs vejledning med billeder her.

Læs mere om Pengeskabet her.

Har du brug for hjælp?

Ring til os på

... eller send en besked