Erhvervsrådgiver til Nuuk

Vil du være med til at drive en succes, og kan du skabe ambassadørkunder? Som erhvervsrådgiver hos os bliver du en del af en flad organisation, hvor du har stor medbestemmelse og indflydelse på egen arbejdsdag.

I filialen har vi både en erhvervs- og privatafdeling og i alt er vi 18 engagerede medarbejdere, der har fokus på at have det godt sammen og hjælpe hinanden i det daglige. Vi lægger vægt på at skabe stærke resultater i en humørfyldt hverdag og yde den bedst tænkelige rådgivning for vores kunder.

Du får

  • Mulighed for at præge dit job og gøre dine gode idéer til virkelighed
  • Et alsidigt job med gode mulighed for løbende kompetenceudvikling
  • Stort ansvar og mulighed for at skabe positive resultater i en nordisk koncern
  • Kontakt med mange kolleger på tværs af organisationen.

Dit job

Du får ansvar for egen kundeportefølje bestående af en bred vifte af små og mellemstore virksomheder med fokus på udvikling og vedligeholdelse af kundeforholdet. Du får tæt daglig kundekontakt, herunder afholdelse af møder med bestående og potentielle kunder; der vil især være fokus på tiltrækning af nye kunder i et attraktivt marked i stor udvikling.

Som erhvervsrådgiver kommer du til at arbejde med og møde hele det grønlandske erhvervsliv – lige fra de små til de store virksomheder – både i Nuuk og i de større byer på kysten (Aasiaat, Sisimiut og Ilulissat). Derfor kan du også forvente rejseaktivitet til disse byer.

I BankNordik er det vores mission at sikre kundernes forståelse. Derfor møder vi vores kunder i øjenhøjde, og siger tingene som de er – uden bankvolapyk! Vi vil nemlig være en volapykfri bank.

Om dig

  • Du har en faglig uddannelse fra den finansielle sektor eller anden relevant uddannelse. Erfaring fra f.eks. revision vil også være en mulighed. Det vigtige er, at du har erfaring i at arbejde med erhvervskunder i den finansielle sektor.
  • Du lægger vægt på godt kredithåndværk og er opsøgende i relation til nye potentielle kunder
  • Som person er du serviceminded og udadvendt og kan yde kunderne en kompetent og proaktiv rådgivning. Du sætter altid kunden i centrum og rådgiver med udgangspunkt i kundens behov og muligheder
  • Du er imødekommende i dialogen med kunder og kollegaer, og med dit gode humør bidrager du til et positivt arbejdsmiljø i afdelingen
  • Du arbejder selvstændigt og er samtidig en god holdspiller og rollemodel for dine kollegaer.
  • Du sætter dig ambitiøse og realistiske mål og vil gerne udfordres

Har du kendskab til det grønlandske sprog og erfaring fra Grønland generelt, vil det naturligvis være en fordel – men ikke et krav. Det forventes, at du behersker dansk flydende i skrift og tale.

Vi dækker eventuelle rejseudgifter og bohaveflytning efter gældende regler i forbindelse med tiltrædelsen. Efter et års ansættelse tilbydes du, som en del af lønpakken, frirejser for dig og din ægtefælle samt børn under 18 år. En ansættelsesperiode på minimum to år tilstræbes.

Ansøgning

Lyder det som noget for dig eller har du brug for at høre lidt mere? Så er du velkommen til at kontakte Erhvervsdirektør Thomas ”Tyt” Mogensen på telefon 34 79 38 eller på mail til tyt@banknordik.gl

Vi holder samtaler løbende og vil derfor glæde os til at modtage din ansøgning snarest muligt. Du søger stillingen ved at bruge dette link.

Læs også

BankNordik Tórshavn

Om banken

BankNordik er en stærk nordisk finansiel koncern med aktiviteter i Grønland, Danmark og på Færøerne. Der er i alt ca. 430 medarbejdere på tværs af landene. Vi er i øjeblikket inde i en spændende udvikling, som du nu har muligheden for at blive en del af. 

Regndråber laver ringe i vandet

Vores mission

”Vi gør det nemt for dig at træffe det rigtige valg” er den mission, vi møder vores kunder med. Det er essentielt for os, at vores rådgivning tilfører kunderne værdi, så kunden føler sig bedre klædt på efter et møde med os. Vi har samtidig et ansvar i at sikre, at kunden altid har fuld forståelse for sin økonomi og vores rådgivning – dette afspejles i vores slogan “Rådgivning, som alle kan forstå”.

Du kan også ringe til os

34 79 00