Erhvervsrådgiver til BankNordik i Nuuk

Kunne du tænke dig at prøve kræfter med rådgivning af erhvervskunder i Grønland? Vores erhvervsafdeling i Nuuk er i kraftig vækst, og vi søger derfor en ny kollega til vores erhvervsteam.

Om jobbet

Du bliver en del af et dynamisk og kompetent team på i alt 6 erhvervsmedarbejdere, som betjener bankens erhvervskunder i Grønland. Du får ansvar for en varieret kundeportefølje primært i Nuuk, men også med mulighed for besøg på kysten, ligesom du vil tage del i vores opsøgende aktiviteter overfor nye erhvervskunder.

Vi lægger vægt på at tilbyde vores erhvervskunder professionel helhedsrådgivning med udgangspunkt i kundens behov. I dit arbejde kan du trække på et stort supportteam og på stærke specialister, så du kan koncentrere dig om at rådgive kunderne og give dem den bedst mulige oplevelse.

Om dig

For at varetage stillingen er det en fordel, at du har erfaring med rådgivning af mellemstore og store erhvervskunder, erfaring med kreditvurdering og har en god regnskabsforståelse. 

Udover de faglige kompetencer er det vigtigt, at du er imødekommende og serviceminded overfor både kunder og kolleger, og du tager en aktiv del i at skabe et godt arbejdsmiljø. Dernæst vægter vi højt, at du arbejder selvstændigt, er proaktiv, resultatorienteret og at det falder dig let at skabe kontakt til nye kunder.

Kendskab til det grønlandske samfund og erhvervsliv samt grønlandsk sprogkundskab er også en fordel, men ikke et krav. 

Om os

Som medarbejder i BankNordik-koncernen med over 200 medarbejdere i Grønland og på Færøerne bliver du en del af en moderne virksomhed, hvor faglig udvikling og samarbejde på tværs af afdelinger og lande er i højsæde. Vi tilbyder et spændende, udfordrende og vellønnet job, og du bliver en del af et engageret team i en dynamisk virksomhed, hvor medarbejdertrivsel og høj kundetilfredshed spiller en central rolle.

Der er efter behov mulighed for personalebolig, til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, samt feriefri rejse iht. overenskomst og gældende skatteregler.

Nysgerrig?

Hvis du vil du høre mere om jobbet, er du meget velkommen til at kontakte landedirektør Jesper Hansen på mobil +299 52 68 18 eller e-mail jha@banknordik.gl. Du kan søge stillingen her.

Ansøgningsfrist er 19. november, men vi afholder samtaler løbende.