BankNordik søger finanselever

BankNordik er en færøsk bank i to lande og en stærk bank i vækst, som giver dig gode karrieremuligheder.

Som finanselev i BankNordik får du en solid finansuddannelse, som udvikler dig både fagligt og personligt. Vi har filialer i Grønland og på Færøerne, og lige nu søger vi to elever til filialen i Nuuk.

Hvad kan vi tilbyde?

I BankNordik er vi ambitiøse omkring vores elever. Du får mange dygtige og engagerede kollegaer og kan glæde dig til en spændende og lærerig hverdag. Vi har en positiv og uhøjtidelig omgangstone, og hos os er samarbejde og godt humør en naturlig del af hverdagen.

Som en del af elevuddannelsen er der på 2. år indlagt et udvekslingsophold på Færøerne. Her arbejder du i bankens forskellige afdelinger og får nye spændende faglige udfordringer, oplevelser og socialt samvær.

Om dig

Du har bestået HHX/GUX, NI1 eller TNI18. Det er desuden et plus, hvis du i løbet af din studietid eller derefter har gjort dig andre erfaringer – og gerne med kundekontakt. Vi forventer, at du er selvstændig, målrettet, moden og har lyst til at have kontakt med mange forskellige mennesker. Som person er du serviceminded, imødekommende og udadvendt, og du er god til at planlægge og holde styr på mange forskellige opgaver.

Vil du vide mere?

banknordik.gl/elev kan du læse mere om elevuddannelsen og om os. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte privatkundechef, Pia Holm Jensen, på tlf. 34 79 10 eller på e-mail pho@banknordik.gl

Ansøgning

Vil du med på holdet? Så send os din motiverede ansøgning, hvor du bl.a. fortæller:

  • Hvorfor du ønsker at blive finanselev i BankNordik
  • Lidt om dig selv og dine fritidsinteresser
  • Om du har haft et relevant studiejob eller måske et udlandsophold

Send din ansøgning via dette link – senest den 13. marts 2022. Husk også at vedhæfte dine eksamensbeviser og eventuelle udtalelser. Vi holder ansættelsessamtaler løbende og glæder os derfor til at høre fra dig snarest muligt.

Du kan også ringe til os

34 79 00