En kvindelig medarbejder fra kundeservice med headset på

Forståelse er vores sag

Alle kan få brug for en hjælpende hånd. Og selvom vi ikke står der for dig, når babys ble skal skiftes, når du savner junior, der netop er flyttet hjemmefra, eller når det drypper ned gennem taget...så er vi der, når økonomien skal tilpasses en familieforøgelse, du har brug for hjælp til et forældrekøb eller husrenoveringen skal finansieres. Og vi er der på en måde, som du kan forstå.

God rådgivning starter med forståelse

Alt for mange forstår ganske enkelt ikke deres bank. På nær få begreber som indlån og udlån er der i bankbranchen generelt næsten tale om et kryptisk sprog. Det problem vil vi i BankNordik være med til at løse. Det skal være slut med bankvolapyk. Ind med forståelse og enkelthed – ud med utryghed og misforståelser.

Hvad betyder det for dig

Vi vil være den bank, der er bedst til at styrke din forståelse af din økonomi. På den måde kan vi hjælpe dig med at træffe de rette økonomiske valg.

Derfor arbejder vi målrettet for at gøre vores rådgivning så forståelig, at du altid har ro i maven omkring din økonomi. Vi er der for dig online og offline og stiller økonomiske værktøjer til rådighed for dig, så du kan opnå balance mellem dine muligheder og drømme. Så skal du ikke ligge vågen om natten...i hvert fald ikke pga. penge.

Det afgørende for dig er, at du oplever, at du har taget den rigtige beslutning om din økonomi. Og som din rådgiver og sparringspartner er det vores opgave at sætte dig i stand til det.

Det, mener vi, er "Rådgivning, som alle kan forstå".

Vil du høre mere om, hvad vi kan gøre for dig?

Ring til os på

34 79 00

... eller send en besked