En sej dreng står på løbehjul

En volapykfri bank

Vi introducerer Volapyk-knappen, du kan bruge både i vores filialer og på hjemmesiden. Så kan du altid fortælle os, hvis vi bruger bank-volapyk. Og vi kan blive endnu bedre til at blive en bank, der er til at forstå. Vi går længere for at blive en bank, der er til at forstå.

En sej pige spiller fodbold

Frihed til at møde os, når du vil

Lad os snakke om bil-, båd- og boliglån. Om opsparing og kort. Om din økonomi, når det passer dig – også aften og weekend. Skriv dit navn og mail – så kontakter vi dig og aftaler nærmere. Vi går længere for din frihed.

En pige er ude i blæsevejr og får vind i håret så det dækker hele hendes ansigt.

Går længere for unge kunder 

Når du fylder 18 år og skal stå på egne ben, er der meget nyt, du skal forholde dig til. Så vi gør vores bedste for at hjælpe dig med at forstå din økonomi og dine muligheder i vores Ungdomsbank. Så skal du flytte hjemmefra, studere, i arbejde, rådgiver vi dig med udgangspunkt i netop din situation. 

En ung kvinde står udenfor i den grønlandske natur.

Går længere for de studerende 

To gange årligt tildeler vi 25.000 kr. til to studerende på videregående uddannelser. Det er en håndsrækning til unge mennesker til at gennemføre en videregående uddannelse, så de kan være med til at gå længere for Grønland.

Hvis du vil være god, må du gå længere i dag, end i går. Man må se sin frygt i øjnene og kaste sig ud i det.

Se filmen her.

Aftal et møde

Udfyld nedenstående formular, og du vil blive kontaktet hurtigst muligt vedrørende et uforpligtende møde.

Vil du høre mere om, hvad vi kan gøre for dig?

Ring til os på

34 79 00

... eller send en besked