Forestil dig en bank hvor du er VIP kunde

I Ungdomsbanken har vi fokus på dig mellem 18-28 år. Din rådgiver er ikke 30 år ældre end dig, men forstår din verden og din hverdag.

En pige er ude i blæsevejr og får vind i håret så det dækker hele hendes ansigt.

Ungdomsbanken er skræddersyet til dig som ung kunde. Hvad enten du skal til at flytte hjemmefra, er studerende, i arbejde eller står over for køb af din første bolig, så er vi der til at rådgive dig med udgangspunkt i netop din situation.

Få alt det bedste med NordikSolo

I Ungdomsbanken bliver du VIP kunde i banken og får en masse gratis tjenester og fordele. Vi kalder det NordikSolo! Ingen binding. Kun det bedste til dig. Læs mere om NordikSolo her

Kvinde holder møde med banken online

Hold møde med os hjemmefra

Du skal ikke bruge tid på transport, når du vil mødes med os. Du kan nemlig mødes med din rådgiver online – lige dér hvor det passer dig bedst. Om det er ved køkkenbordet, i sofaen eller noget helt tredje, blander vi os ikke i.

Book møde

Mere end en bank

Vi vil rigtig gerne høre fra dig, høre din mening og få lov til at vejlede dig. Vi vil gerne gøre din hverdag lettere, så du kan bruge energien på det, der har betydning for dig.

Vi er her for at hjælpe lige netop dig, og vi er der, når du har brug for det. Med os har du altid nogen, du kan stille spørgsmål til - både de kloge, de sjove, de velovervejede og alle de andre ind i mellem.

Andre læste også

En blå baggrund

I Ungdomsbanken har vi altid tid til dig

Kontakt os og hør mere