En brolagt gade i København

Køb af bolig i Danmark

Mange grønlændere vælger at købe et sommerhus eller en lejlighed, når børnene flytter til Danmark for at studere. 

Uanset om du overvejer at købe en studielejlighed til dine børn, eller du går og drømmer om et sommerhus ved den danske kyst, så er der mange ting at overveje og tage stilling til. Derfor kan det virke kompliceret at starte et boligkøb i Danmark, når du bor i Grønland.

Lad din rådgiver i BankNordik hjælpe dig – vi har fordelen af et dybdegående kendskab til det danske boligmarked.

Vi kender det danske boligmarked

BankNordik har 10 filialer i Danmark, og vi rådgiver hver dag kunder, der skal købe en ny bolig – heriblandt også grønlandske kunder. Vi har et tæt samarbejde med revisorer og jurister med specialviden om boligkøb, og vi rådgiver vores kunder om de forhold, der gør sig gældende ved køb af en bolig i Danmark.

Overvejer du et boligkøb i Danmark, anbefaler vi, at du så tidligt som muligt i processen får vejledning af en af vores rådgivere. Rådgivningen er selvfølgelig gratis og uforpligtende.

Det danske boligmarked

Når du køber en bolig i Danmark, er der en række forhold, der adskiller sig fra det grønlandske boligmarked. F.eks. gælder der andre regler vedrørende beskatning, skøde og overtagelse. Du har også flere forskellige muligheder, når det gælder sammensætning af boligfinansieringen.

Læs mere her

Rækkehuse i brune mursten med små haver foran

www.banknordik.dk

Hus eller lejlighed

En kvinde i en rød trænings top, set forfra, løber en tur på gaderne i København.

Forældrekøb

Sommerhuse i klitter med dannebrog hejst i flagstængerne

Køb af sommerhus

En blå baggrund

Skal vi se på din økonomi?

Kontakt os og hør mere