Få MitID nu

Det skal du bruge

For at få MitID skal du bruge:

• En computer, tablet eller smartphone
  • Dit NemID – nøglekort eller app
  • Adgang til SMS eller e-mail

Opdater dine ID-oplysninger i NemID

På grund af øgede sikkerhedskrav skal alle, som får MitID, være korrekt legitimerede hos myndighederne. Du kan opdatere dine ID-oplysningerne direkte i NemID-appen eller ved at kontakte den kommunale borgerservice.

Sådan får du MitID

For at få MitID skal du blot følge disse trin:

• Vælg, hvordan du vil bruge dit MitID. Det nemmeste er at vælge MitID-appen.
  • Opret et bruger-ID.
  • Aktivér MitID: Du aktiverer MitID-appen ved at følge trinene i Netbank. MitID-kodeviser eller -kodeoplæser aktiverer du ved at følge trinene i det medfølgende brev.

Vælg MitID-app og få MitID på under 10 min.

Vælger du MitID kodeviser eller -kodeoplæser, skal du vente på, at den bliver sendt med posten, eller du kan hente den på borgerservice. Hvis du har fået din MitID-chip, MitID-kodeviser eller MitID-kodeoplæser, skal du aktivere den.

Kom godt fra start

Få hjælp til den nye Netbank

Vi har lavet en vejledning til dig, så du nemt og hurtigt kan komme i gang med at bruge den nye Netbank.

Kom godt fra start

Få hjælp til den nye Mobilbank

Vi har lavet en vejledning til dig, så du nemt og hurtigt kan komme i gang med at bruge den nye Mobilbank.

Har du brug for hjælp til din Netbank eller Mobilbank?

Ring til os på

... eller send en besked