Vejledning

Kom godt i gang med Mobilbank

Betalinger og overførsler

Hvordan laver jeg en betaling/overførsel?

Du laver en overførsel ved at klikke på den blå knap med pilene nederst til højre. Herefter indtaster du beløbet, du ønsker at overføre, vælger den konto, de skal trækkes fra, og den konto de skal overføres til. Klik på ”Udfør” og swipe til højre for at godkende.

 

 

Hvordan laver jeg en udenlandsk overførsel / betaling?
Klik på den blå knap nederst i højre hjørne. Klik på udland i de tre øverste felter og skriv beløb. Vælg konto og vælg modtager. Herefter indtaster du BAN/kontonummer og evt. BIC/Swift. Klik på ”Udfør”. Udfyld information til betalingen – inklusivt modtagers navn og adresse. Vælg beløb og valuta og klik på ”Næste”, når du er klar. Godkend betalingen ved at swipe til højre.
Hvordan opretter jeg en fast overførsel?

Du opretter en fast overførsel ved at klikke på de tre vandrette streger nederst i højre hjørne. Klik på ”BS og faste overførsler” og ”faste overførsler”. I næste billede klikker du på det lille + øverst til højre og udfylder betalingsdetaljerne og klikker ’Opret fast overførsel’. Godkend overførslen ved at swipe til højre.

Hvordan opretter jeg en BS-aftale?
Du opretter en BS-aftale i Mobilbanken ved at klikke på de tre vandrette streger nederst i højre hjørne. Klik på BS og faste overførsler - Betalingsaftaler. Derefter klikker du på det lille + øverst til højre og udfylder betalingsdetaljerne og klikker 'Opret BS-aftale'. Godkend ved at swipe til højre.
Hvor får jeg et overblik over mine faste overførsler og BS-aftaler?
Du får et overblik over dine faste overførsler og dine BS-aftaler ved at klikke på ”Betalinger” i menuen og derefter ”Betalingsaftaler”. Her får du et overblik over dine BS-aftaler og dine faste overførsler.

Opsætning

Hvordan kommer jeg i gang med at bruge den nye Mobilbank?
Du henter appen med BankNordiks Mobilbank gratis i App Store. Læs og accepter regler og vilkår for at få adgang til Mobilbanken. Log ind med NemID, tast ind dit CPR-nr. og pinkode, og du er klar til at komme i gang. Du har også mulighed for at vælge touchID eller faceID ved log-in, hvilket vi anbefaler for at øge sikkerheden.
Hvad gør jeg, hvis jeg har glemt min adgangskode til Mobilbanken?
Har du glemt din adgangskode til mobilbanken, klikker du på “Glemt kode?”, hvorefter du kan logge på med NemID og vælge en ny adgangskode.
Hvordan ændrer jeg rækkefølgen på mine konti?

Klik på blyanten øverst i højre hjørne for at vælge, hvilke konti du vil se på startsiden samt rækkefølgen af dine konti. Klik på minus-ikonet for at fjerne de konti du ikke vil se, og klik på plus-ikonet for at vælge de konti, du ønsker at se i kontooversigten.

Hvordan skifter jeg mellem brugere?

Hvis du har flere brugere, kan du skifte mellem disse brugere ved at klikke på initialerne øverst i venstre hjørne.

Hvor finder jeg mit kundenummer?
Kundenummeret står altid i de kontoudtog, du modtager. Kontoudtog og andre dokumenter finder du ved at vælge klokken nede i buden, hvorefter du vælger ”Dokumenter” og ”Arkiv”. Du finder kundenummeret i kontoudtoget under dit navn øverst i venstre side.

Konti

Hvordan ændrer jeg rækkefølgen på mine konti?

Klik på blyanten øverst i højre hjørne for at vælge, hvilke konti du vil se på startsiden samt rækkefølgen af dine konti. Klik på minus-ikonet for at fjerne de konti du ikke vil se, og klik på plus-ikonet for at vælge de konti, du ønsker at se i kontooversigten.

Hvor ændrer jeg navnet på en konto?
Klik på mappen i bunden for at se en oversigt over dine konti. Klik på den konto, du ønsker flere oplysninger om. Klik på ikonet (i) oppe i højre hjørne for at se oplysninger om kontoen. Klik på blyant-ikonet for at ændre kontoens navn.
Hvor finder jeg mit IBAN-nummer og BIC-kode?
Skal du bruge dit IBAN-nummer eller BIC-kode i forbindelse med en overførsel, så kan du finde dem under vilkårene for den pågældende konto. Klik på mappen i bunden af skærmen, og vælg den konto, du vil finde IBAN-nummer eller BIC-kode på. Klik på ikonet (i) oppe i højre hjørne og se numrene under dine ”kontodetaljer”.

Kontakt

Kan jeg skrive til min rådgiver i Netbanken?

Du kan skrive til og med din rådgiver – og sende dokumenter – på en nem, fortrolig og sikker måde i Mobilbanken. I Mobilbank kan du enten swipe ”Kontakt” op fra bunden på hjemskærmen, eller du kan klikke du på klokken i midten af menuen og derefter på ”Beskeder” og ”Ny besked” øverst til højre. Vælger du ”Privat” nederst til venstre, er det kun din rådgiver, som kan læse din besked.

Hvordan spærrer jeg mit kort?

Har du mistet dit kort, eller har du mistanke om svindel, så kan du nemt og sikkert spærre kortet i Mobilbanken. Nederst på forsiden ligger en lille lomme, som viser dine kort, hvis du swiper opad. Du klikker på ”mine kort” og swiper hen til det kort, du gerne vil spærre. Klik på kortet, derefter på ”muligheder” og så ”Spær kort”.

Hvor får jeg et overblik over mine dokumenter?

Har du brug for at se dokumenter fra os, så kan du let finde disse ved klokken eller via menuen til højre under ”Dokumenter”. Kig under ”Arkiv” for at se alle dine kontoadviseringer, kontoudskrifter og tidligere underskrevne dokumenter. Du kan bruge søgefunktionerne til at få et godt overblik over dine dokumenter.

Har du brug for hjælp til din Netbank eller Mobilbank?

Ring til os på

34 79 00

... eller send en besked