Om koncernen

BankNordik har filialer på Færøerne og i Grønland. Derudover driver koncernen ejendomsmæglervirksomhed under navnet Skyn på Færøerne og forsikringsvirksomhed på Færøerne under navnet Trygd. BankNordik har hovedsæde i Tórshavn og er noteret på Nasdaq Copenhagen.

Full-service bank

BankNordik er en bank med fokus på privat- og erhvervskunder i Grønland. Vi betjener vores kunder fra filialen i Nuuk, og vi er også bredt repræsenteret på Færøerne.

Som kunde hos os får du en full-service bank med en lang række løsninger, der hjælper dig med både den daglige økonomi og de større økonomiske beslutninger som bolig, investering og pension. Priserne er konkurrencedygtige, og jo flere forretninger du samler hos os, jo bedre priser og vilkår kan vi tilbyde dig. Sammen med dig finder vi de løsninger, der passer til dine behov – dermed får du det optimale ud af dine økonomiske muligheder.

Konkurrencedygtig og personlig bank

I vores over 100-årige historie har vi serviceret vores kunder gennem tykt og tyndt. Vores kundepleje bygger på et fundament af bundsolid økonomi og vores kerneværdier; kompetence, engagement og proaktivitet. BankNordik har udviklet sig betydeligt de seneste år, og det er fortsat vores strategi at forstærke bankens position som en moderne nordisk bank og øge den langsigtede værdiskabelse for bankens kunder og aktionærer.

Læs også

Forårsblomster står i højt græs

Historie

Læs om BankNordiks over 100 år lange historie

Et nyt skud skyder op af den tørre jord

CSR

Læs om BankNordiks CSR-fokusområder

Regndråber laver ringe i vandet

Vision og mission

Vores vision, mission og værdier

En kvinde giver en præsentation til et møde

Ansat i BankNordik

Få en stor stemme i en mindre organisation

Vil du høre mere om, hvad vi kan gøre for dig?

Ring til os på

34 79 00

... eller send en besked