En stærk medspiller

Skal du stifte ny virksomhed, eller har du brug for rådgivning i forbindelse med din virksomheds vækststrategi? Vores erhvervsrådgivere er altid klar til at give råd og vejledning til dig, som er virksomhedsejer – eller er på vej til at blive det.

Grønlands stærkeste erhvervsteam

Vores erfarne erhvervsteam giver solid og kvalificeret rådgivning, som tager udgangspunkt i din virksomhed og din branche. Sammen finder vi den bedste løsning, så din virksomhed har de optimale forudsætninger og muligheder.

Aktuelt

En sej dreng står på løbehjul

BankNordik vil uforståeligt banksprog til livs

BankNordik vil nemlig gå længere for sine kunder ved at tage kampen op mod uforståeligt banksprog og lancerer samtidig en ny mødeordning, hvor kun-derne bestemmer tid og sted.

Modtageren af NGK legatet i Grønland 2019

Ivaana får BankNordiks legat på 150.000 kr.

Når Nordatlantisk Gymnasieklasse til august starter op, vil 15-årige Ivaana Olsen Rasmussen fra Sisimiut være blandt klassens 32 elever.

Ny finansieringsmulighed til nytænkende virksomheder

Som den første bank i Grønland og på Færøerne har BankNordik indgået en aftale med den Europæiske Investeringsfond, EIF, som giver banken mulig-hed for at yde lån med gode betingelser til nytænkende virksomheder.

BankNordik prisvinder ved Creative Circle Award

BankNordik vandt bronzeprisen i kategorien “Digital / Technology Driven Promo & Activation” for den såkaldte volapyk-knap på bankens danske hjemmeside.

Vil du høre mere om, hvad vi kan gøre for din virksomhed?

Ring til os på

34 79 00

... eller send en besked