Modtag dine betalinger nemt og sikkert med MobilePay

Siden Tele-Post i efteråret 2020 åbnede op for, at grønlandske mobiltelefonnumre kan kombineres med et gratis, dansk mobiltelefonnummer, betød det samtidig, at man fik mulighed at foretage nemme og sikre konto-til-konto betalinger på sin mobiltelefon. Det blev nemlig muligt for grønlandske mobilabonnenter at benytte den populære MobilePay-app, og i løbet af kort tid blev der oprettet tusindvis af de nye kombinerede mobilnumre.

Med MobilePay kan dine kunder nemt og sikkert betale for kaffen, håndværkerbesøget, taxa-turen eller vognmanden med deres smartphone. Det eneste du skal gøre er at oprette din virksomhed hos MobilePay, vælge hvilke ydelser, der passer til din virksomhed, og så er du i gang.

MobilePay MyShop tilbyder forskellige erhvervsløsninger, som passer til stort set alle behov, og som selvfølgelig kan kombineres med din erhvervskonto i BankNordik.

Har du spørgsmål vedrørende MobilePay, er du meget velkommen til at kontakte os.Vil du høre mere om, hvad vi kan gøre for din virksomhed?

Ring til os på

34 79 00

... eller send en besked