En stærk medspiller

Skal du stifte ny virksomhed, eller har du brug for rådgivning i forbindelse med din virksomheds vækststrategi? Vores erhvervsrådgivere er altid klar til at give råd og vejledning til dig, som er virksomhedsejer – eller er på vej til at blive det.

filialen Nuuk med et bjerg i baggrunden.
Erhvervsrådgiverne i Nuuk

Grønlands stærkeste erhvervsteam

Vores erfarne erhvervsteam giver solid og kvalificeret rådgivning, som tager udgangspunkt i din virksomhed og din branche. Sammen finder vi den bedste løsning, så din virksomhed har de optimale forudsætninger og muligheder.

Seneste nyt

Victor Langholz modtager BankNordik-legatet
Om banken
26.06.2020

BankNordik-legatet uddeles til Victor Langholz

To gange om året uddeles BankNordik-legatet på 25.000 kr. til studerende på en videregående uddannelse. Denne gang er Victor Langholz modtager af legatet.

Læs mere
Pengenyt på tablet
Daglig økonomi
04.06.2020

Nyt Pengenyt

Her kan du bl.a. læse om de danske boligprisers udvikling, de hurtige rentebevægelsers betydning for boligejerne og få en overvismands og en fremtidsforskers bud på, hvordan samfundet vil blive efter coronakrisen.

Læs mere
En mand har sin netbank fra BankNordik åben på computer, tablet og smartphone
Daglig økonomi
02.06.2020

Information vedr. Grundlovsdag

Bankerne i Danmark har lukket Grundlovsdag fredag den 5. juni. Derfor bør du være opmærksom på frister, hvis du skal overføre penge i denne uge.

Læs mere
Grafer for aktiekurserne går op og ned foran stabler af mønter
Om banken
19.05.2020

COVID-19 og udviklingen på aktiemarkederne

Fra midten af februar og frem til slutningen af marts faldt aktiemarkederne på verdensplan med mere end 30 %. Og april blev den bedste måned på aktiemarkederne i 33 år. Hvordan kan dét lade sig gøre?

Læs mere

Vil du høre mere om, hvad vi kan gøre for din virksomhed?

Ring til os på

34 79 00

... eller send en besked