BankNordik-legatet uddelt til Aviannguaq og Elias

BankNordik-legatet på 25.000 kr. bliver to gange årligt tildelt to grønlandske studerende. Legatet er en økonomisk hjælp under studiet, som kan være med til at gøre hverdagen lidt lettere.

”Det er vigtigt for vores samfund, at de unge mennesker tager en uddannelse, og det er vi glade for at støtte op omkring. Der er behov for at øge det generelle kvalitets- og uddannelsesniveau i arbejdsstyrken for de kommende generationer. Kan vi med uddeling af legatet bidrage til at flere kommer gennem deres uddannelsesforløb, har vi opnået det, vi ønsker,” udtaler René Sørensen, Privatkundedirektør i Nuuk.

Denne gang fik Elias Rotvig Rowedder og Aviannguaq Kreutzmann tildelt legatet. De mener begge, at legatet er med til at give dem nogle spændende muligheder under deres studier.

Elias, der studerer på University of Manchester, vil bl.a. bruge pengene fra legatet til de udgifter, der er forbundet med et ophold i udlandet. Aviannguaq studerer i København og har valgt at tage tre måneder i praktik på Dronning Ingrids Hospital i Nuuk. Fælles for begge modtagere af legatet denne gang er, at de studerer uden for Grønland og vil bringe ny viden med sig hjem til stor gavn for samfundet.

Fristen for at søge BankNordik-legatet næste gang er den 12. marts 2019. Selvom man tidligere har søgt legatet og fået afslag, er man velkommen til at sende en ansøgning igen.

Læs mere og søg her.


Vil du høre mere om, hvad vi kan gøre for dig?

Ring til os på

34 79 00

... eller send en besked