En sej pige spiller fodbold

BankNordik vil uforståeligt banksprog til livs

I mere end 100 år har BankNordik rådgivet mennesker og virksomheder i enkle såvel som komplekse økonomiske spørgsmål. Og erfaringen viser, at kunder ofte har svært ved at forstå det fagsprog, som banker bruger. Men det skal være slut nu. BankNordik vil nemlig gå længere for sine kunder ved at tage kampen op mod uforståeligt banksprog og lancerer samtidig en ny mødeordning, hvor kunderne bestemmer tid og sted. Begge initiativer skal medvirke til en bedre kundeoplevelse.

I BankNordik motiveres man af at kæmpe ekstra meget for at være den bedste bank for sine privatkunder såvel som erhvervskunder. Et håndfast eksempel på bankens arbejde med at forbedre kundeoplevelsen og skabe øget forståelighed i kundekommunikationen er en lille, omend ikke uvæsentlig, knap på bankens hjemmeside. Ved at trykke på knappen kan kunderne som noget nyt anmelde uforståeligt sprog på hjemmesiden, hvis de støder på noget, de ikke forstår. Dette er blot et af flere initiativer, der skal give kunderne en endnu bedre oplevelse samt luge ud i misforståelser og utryghed.

“Vi ser det som vores ansvar, at alle kunder får de bedste forudsætninger for at træffe det rette valg angående deres økonomi. Det er en stor beslutning at købe bolig, bil eller båd, så derfor er det afgørende, at vi kommunikerer forståeligt. Dette gælder både i forhold til det personlige møde, og når vi skriver til vores kunder i breve eller på hjemmesiden,“ siger René Sørensen, privatkundedirektør i BankNordik.

Med udgangspunkt fra BankNordiks filial i Nuuk og gennem samarbejdet med TELE-POST er BankNordik tilgængelig i størstedelen af Grønland. Desuden trækker banken på sin nordatlantiske erfaring, hvilket især er en fordel for erhvervskunder, der dermed får en kompetent og erfaren medspiller, der kan hjælpe med at gøre virksomhedernes ambitioner til virkelighed.

”Som samarbejdspartner for grønlandsk erhvervsliv ser vi det som vores fornemste opgave at give vores erhvervskunder og deres virksomheder de bedste betingelser for fortsat vækst. Derfor har vi som den første bank i Grønland for nyligt indgået et samarbejde med den Europæiske Investeringsfond, som gør det muligt for os at yde finansiering til nytænkende virksomheder med gode vilkår,” siger Tyt Mogensen, erhvervskundedirektør i BankNordik.

At give kunderne den bedste oplevelse i banken er et af de absolutte omdrejningspunkter i BankNordik. Derfor arbejder bankens rådgivere hver dag ud fra devisen om at gå længere for kunderne, og derfor lancerer banken nu også kundemøder på kundernes præmisser. Det betyder, at man som kunde fx kan invitere rådgiveren hjem, hvis det er den bedste måde for kunden at afholde mødet. Det almindelige møde i banken, over telefonen eller nettet vil dog fortsat være en mulighed. BankNordik håber, at kunderne vil få glæde af den nye og fleksible ordning.

 

Vil du høre mere om, hvad vi kan gøre for dig?

Ring til os på

34 79 00

... eller send en besked