SISA og BankNordik indgår administrationsaftale om pensionsindbetalinger

Grønlands største pensionskasse, SISA, og BankNordik har indgået en ny aftale om administration af pensionsindbetalinger. Med den nye aftale får SISA en bedre og mere enkel løsning, som er særligt tilpasset pensionskassens behov.

“Vi er meget tilfredse med, at SISA har valgt BankNordik til at administrere alle pensionsindbetalinger fra pensionskassens medlemmer. Vi er en nordatlantisk finanskoncern med mere end 100 år på bagen, og vi har derfor stor erfaring med at håndtere alle typer af finansielle services, heriblandt også pensionsordninger,” siger Árni Ellefsen, adm. direktør i BankNordik.

BankNordik har udviklet en skræddersyet løsning til SISA, som er baseret på pensionskassens konkrete ønsker og behov i relation til administration af medlemmernes pensionsindbetalinger. Fremover vil over 200 virksomheder i Grønland således indbetale pensionsbidrag til SISA gennem BankNordik.

“For SISA er det vigtigt, at omkostningerne ikke løber løbsk, og da vi kunne konstatere, at prisen for den tidligere administration af pensionsindbetalingerne steg markant, måtte vi finde en anden løsning,” siger Søren Schock Petersen, adm. direktør i SISA, og fortsætter “I den forbindelse kom BankNordik med et forslag til en helt ny måde at håndtere indbetalingerne på, og den innovative tilgang har givet os en både billigere og bedre løsning.”

Michael Linfos, salgschef i SISA, tilføjer: “Med den nye løsning bliver det meget lettere for arbejdsgiverne at administrere indbetaling af pensionsbidragene for deres medarbejdere, og samtidig bliver det lettere for SISA at følge op på indbetalingerne.”

Den nye administrationsaftale mellem banken og SISA betyder, at det fremover vil være nemmere og mindre omkostningstungt for SISA at administrere de godt 200 mio. kr., som pensionskassen hvert år modtager i pensionsbidrag.

“Vi lægger stor vægt på at kunne tilbyde løsninger, der er tilpasset den enkelte kunde eller samarbejdspartner, og aftalen med SISA er ingen undtagelse. Efter at have lyttet til SISAs behov og ønsker udviklede vi en løsning, der bedst matcher deres behov,” siger René K. E. Sørensen, privatkundedirektør i BankNordik, som glæder sig over, at fundamentet for et tæt samarbejde med SISA nu er lagt.

Den nye administrationsaftale trådte i kraft den 1. april 2019, og ved udgangen af november i år vil alle indbetalinger til SISA ske via BankNordik. “Det er en stor opgave, både for os og for arbejdsgiverne, at overgå til den nye proces, men det giver SISA mange fordele,” udtaler Pâviâraq Heilmann, sekretariatschef i SISA. Aftalen kommer ikke til at medføre nogle ændringer for SISAs medlemmer.

Yderligere oplysninger
Árni Ellefsen, adm. direktør i BankNordik, tel +298 230478
Søren Schock Petersen, adm. direktør i SISA, tel +299 384031

Vil du høre mere om, hvad vi kan gøre for dig?

Ring til os på

34 79 00

... eller send en besked