Udsigt over hav og bjerge i Nuuk.

Sådan forholder BankNordik sig til coronavirus

Opdatering 14/4/2020
Nedenstående tiltag er foreløbigt gældende til og med den 26. april 2020.

------------------

Som følge af myndighedernes anbefalinger har vi taget forskellige forholdsregler for at mindske smitterisikoen og være med til at passe godt på både vores kunder, medarbejdere og resten af Grønland. Vi vil gøre alt, hvad vi kan for, at disse forholdsregler kommer til at påvirke vores kunder så lidt som muligt.

For at mindske risikoen for smittespredning har vi valgt at lukke dørene i vores filial fra torsdag den 19. marts til og med mandag den 13. april 2020. Du kan som altid ringe til os, og du vil stadig kunne bruge alle selvbetjeningsløsninger som Netbank, Mobilbank og pengeautomat.

Sådan kan du benytte banken i perioden:

  • Bankens pengeautomat kan benyttes som hidtil (så længe TelePost servicerer automaten)
  • Netbanken og Mobilbanken fungerer, som de plejer
  • Skal du holde møde med banken? Vi afholder ikke fysiske møder i perioden, men det vil være muligt at afholde et telefonmøde eller et online-møde. Du kan læse mere om, hvordan du holder møde med banken online her.
  • Du kan ringe til os på telefon 34 79 00 mandag til torsdag kl. 9.30-15.30 og fredag kl. 9.30-15
  • Filialen er bemandet, så du vil kunne kontakte din rådgiver som hidtil via netbanken, telefon eller mail.

Vi vil løbende opdatere vores hjemmeside og Facebook-side, hvis der skulle ske ændringer i forhold til vores håndtering af situationen.

Du kan stadig benytte TELE-POST, som du plejer. Vær dog opmærksom på bl.a. ændrede åbningstider - hold dig derfor opdateret på www.telepost.gl eller på Facebook

Har du spørgsmål i forbindelse med en rejse?

Vi har flere kunder, som er berørt af coronavirus i forbindelse med en rejse. Har du spørgsmål til, hvordan du er dækket gennem Mastercard, kan du læse mere her.

Du kan også ringe til os

34 79 00