Et BankNordik skilt på en bygning

Coronavirus: sådan hjælper vi berørte kunder

Vi befinder os i en ekstraordinær situation som følge af spredningen af Coronavirus. Udover de sundhedsmæssige udfordringer har virusen også store økonomiske konsekvenser for vores samfund og dermed også mange af vores kunder.

For at afbøde de udfordringer, som vores kunder oplever, har vi besluttet at iværksætte en række ekstraordinære tiltag, der skal hjælpe berørte kunder godt igennem de økonomiske udfordringer.

Alle kunder vil blive behandlet individuelt og med udgangspunkt i den enkelte kundes økonomi.

Oversigt over tiltag til privatkunder

  • Afdragsfrihed på lån: Kunder vil have mulighed for at udskyde låneydelser og forlænge lånets løbetid – f.eks. på boliglån og billån
  • Det vil være muligt at få bevilget midlertidigt overtræk på kreditter

Hjælp til erhvervskunder
Vi er også klar med hjælpende tiltag til erhvervskunder, som har mistet eller forventer at miste hele eller en del af omsætningen:

  • Mulighed for afdragsfrihed på lån i op til seks måneder
  • Mulighed for yderligere hjælp til at dække et eventuelt behov for likviditet

En usædvanlig situation
”Der er ingen tvivl om, at vi befinder os i en helt usædvanlig situation, som påvirker os allesammen. Derfor har vi som bank også en pligt til at give en hjælpende hånd til de kunder, der måtte blive økonomisk berørte af situationen. Vi håber, at tiltagene kan være med til at skabe ro hos de enkelte kunder, der i en periode f.eks. bliver berørte af lønnedgang, opsigelse eller manglende omsætning,” siger Árni Ellefsen, adm. direktør i BankNordik.   

Tiltagene får øjeblikkelig virkning, og vi håber, at de kan være med til at gøre det muligt for vores kunder at opretholde en hverdagsøkonomi, således at følgerne af COVID-19 ikke bliver for omfattende.

Vi opfordrer alle vores berørte kunder til at kontakte os, hvis de har brug for flere svar eller hjælp i øvrigt.

Har du brug for hjælp?

Hvis du har brug for hjælp, kan du kontakte din rådgiver eller booke et online møde

... eller send en besked