Árni Ellefsen har opsagt sin stilling i BankNordik

Árni Ellefsen har i dag orienteret BankNordiks bestyrelse om, at han opsiger sin stilling som administrerende direktør. Han fortsætter dog på posten, indtil en afløser er fundet.

Siden efteråret 2015 har Árni Ellefsen stået i spidsen for BankNordik-koncernen, men nu er tiden kommet til at søge nye udfordringer.

“Det er med beklagelse, at vi i BankNordiks bestyrelse har modtaget Árnis opsigelse. Han har gjort en stor og mangeårig indsats for koncernen, og hans fratrædelse efterlader et tomrum, som vi nu vil indlede en proces for at udfylde. Vi håber at kunne udnævne en ny administrerende direktør inden længe,” siger Birita Sandberg Samuelsen, bestyrelsesformand i BankNordik.

Indtil en ny administrerende direktør er udnævnt, fortsætter den afgående topchef i koncernen. Der vil være fokus på at sikre, at vigtig viden ikke går tabt, således at BankNordik kan drives videre på et solidt grundlag.

“Jeg har haft mange gode og begivenhedsrige år i løbet af min tid som administrerende direktør. Sammen med den øvrige ledelse og medarbejderne har jeg været med til at levere gode resultater, og jeg har også truffet svære beslutninger med henblik på at ruste koncernen til fremtiden. Nu er tiden kommet til at søge nye udfordringer, og det ser jeg frem til, selvom det er vemodigt at sige farvel. BankNordik er en sund koncern med yderst dygtige medarbejdere og en sund kundeportefølje. Koncernen har derfor gode forudsætninger for fortsat at udvikle sig og skabe gode resultater,” siger Árni Ellefsen.

Árni Ellefsen er 56 år, uddannet cand.merc.aud og statsautoriseret revisor. Han har været en del af koncernledelsen i 11 år og administrerende direktør i knap 7 år. Tidligere har han bl.a. arbejdet som revisor og økonomidirektør.