Ida Lund Winther ny privatkundedirektør

BankNordik har ansat Ida Lund Winther som ny privatkundedirektør, efter at René K. Sørensen har valgt at vende tilbage til Danmark, hvor han begynder i en ny stilling efter sommerferien.

Ida Lund Winther er født og opvokset i Grønland og kommer fra en stilling som Stakeholder og Kommunikationschef i Fehmarn Belt Contractors. Hun har mange års erfaring indenfor salg, produktudvikling og kundepleje og har desuden en Master i professionel kommunikation samt en E-MBA.

”René har gjort et stort arbejde for banken, og sammen med vores team af dygtige medarbejdere har han både skabt gode kundeoplevelser og sikret en tilgang af nye kunder. Vi takker for det gode samarbejde og ønsker ham al held og lykke fremover. Vi er samtidig utroligt glade for at have ansat Ida som ny privatkundedirektør, og vi forventer at kunne nyde godt af hendes kendskab til det grønlandske marked samt hendes viden og erfaring,” siger Turið F. Arge, forretningsdirektør i BankNordik.

Reception den 16. juni

Ida tiltræder den 1. august, og i anledning af direktørskiftet inviterer banken til reception den 16. juni kl. 14-17, hvor der vil være lejlighed til at hilse på både Ida og René. Alle er meget velkomne i bankens lokaler på Qullilerfik 2 i Nuuk.