En lille dreng sidder i en flyttekasse

Dine, mine og vores børn

I det moderne verden findes der rigtig mange familiekonstellationer – og hvor er det dejligt, at der er plads til dem alle. Til gengæld er der som aldrig før brug for at holde tungen lige i munden, når det kommer til økonomiske og juridiske forhold i sammenbragte familier. F.eks. er arvereglerne et kapitel for sig.

Hvis én af jer eller I begge har børn fra tidligere forhold, bør I overveje, hvordan skal der betales for institutioner, fritidsaktiviteter, børnebidrag og tøj? Er det den biologiske forælder, der alene betaler til dette, eller skal ”papfar” eller ”papmor” også bidrage? Og hvad med fremtidige store begivenheder som f.eks. konfirmation, efterskole, udlandsophold og kørekort?

Er jeres bolig fremtidssikret

Børn har det med at vokse – ikke kun ud af tøjet, men også ud af de fysiske rammer. Små børn bliver til store børn, så tænk på, hvordan jeres bolig matcher dette. Både i forhold til værelser, som sagtens kan deles, mens børnene er små, men som sandsynligvis er mindre populært, når der er teenagere i huset. For ikke at tale om antallet af badeværelser… Overvej også, om der kan komme et øget pladsbehov pga. familieforøgelse og fremtidige fælles børn.

Andre har også læst

Vil I høre mere om, hvad vi kan gøre for jer?

Ring til os på

34 79 00

... eller send en besked